K

Yüzbaşı
29 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
108 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
6 ay
Tecil bittikten sonra yüksek lisans hakkında
Arkadaşlar merhaba, bu konu hakkında daha önce şubeye de gittim fakat tam olarak emin olamadım terimlerden dolayı. Ben yaklaşık 3.5 aydır eğitim için vizemin çıkmasını bekliyorum ilk kez yüksek lisans derecesinde 1 yıllık eğitim almak için fakat tecilim de 24 şubat 2024 tarihinde sona eriyor. Bu durumda mesela Nisan ayında başlayan bir yüksek lisans programına kaydolmak için başvuru yaptığımda vizeye sunduğum belgede senin askerliğin var gibi bir durumla karşılaşır mıyım, ekstra yapmam gereken bir şey var mıdır? Bunun dışında bedelli hakkımı hangi tarihe kadar kullanma hakkına sahibim merak ediyorum. Sırf bu yüzden tecil hakkım bittikten sonra nisan veya eylülde başlayacak programlara kayıt yapamam diye düşünüyordum. Bu konuda bilginiz varsa cevaplayabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
K
3 yıl
iPhone 8 Plus\u0027tan 11 veya 12\u0027ye geçilir mi?
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi, 2.5-3 senedir 8 Plus kullanmaktayım, bataryası 83 seviyesine geldi pek tatmin etmiyor. Şarj dışında performanstan çok çok memnunum aslında, ekran boyutundan da öyle fakat bu aralar 11 veyahut bir çılgınlık yapıp 12 alsam mı diye düşünmüyor değilim. 11'i bir miktar daha rahat, 12'yi ise biraz zorlayarak bütçemi alabilirim. Ne tavsiye edersiniz, bataryayı yenileyip devam mi etmeliyim, 13'ü mü beklemeliyim ya da, mantıklı gelmiyor değil.
K
4 yıl
Zorlu Center ve Akasya\u0027dan randevu alamıyorum
Yaklaşık 1 aydır cihazım için her gün, her saat kontrol etmeme rağmen Macbook Pro cihazım için uygun randevu saati bulamadım. Yakın zamanda randevu yakalayabilmiş veya alabilme konusunda tavsiyesi olan var mı acaba, işime engel oluyor ve diğer yetkili servislere pek güvenim yok açıkçası.
K
4 yıl
Macbook Pro sinir eden sorun
Merhabalar, halihazırda MacBook Pro 2017 model kullanmaktayım, yakın zamanda (1 ay önce) bilgisayarımı servise vermiştim thunderbolt girişlerinden dolayı, bu yüzden logicboard değişimi yapıldı fakat bilgisayarım artık durduk yere, nedendir bilinmez, ekran gidip geliyor. Garantim de bitti, ne yapacağımı bilemez durumdayım. Acaba tekrardan servis aldığım yetkili servise götürmeli miyim, ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun bana. SMC ve NVRAM, PVRAM sıfırlaması yaptım yine de çözüm olmadı.
K
6 yıl
iPhone SE\u0027den Xiaomi\u0027ye geçmek?
Herkese selamlar. Uzun bir Apple maratonundan sonra Xiaomi telefon almaya karar verdim fakat hala daha kararsızım. Halihazırda iPad Pro ve Airpods kullanmaktayım ve çok da memnunum bu ikisinden fakat iPhone SE katiyyen yetmiyor. Hafıza, pil, ekran boyutu, kamera... hiç biri isteğimi yerine getiremiyor. Xiaomi Mi 8 veya Mi Mix 2S düştü aklıma. İkisi de aynı fiyat, ikisi de iyi cihazlar fakat yine de pişman olurmuşum gibi geliyor her konuda. Gerçekten ekosistemi bozmaya değer mi sizce yoksa iPhone SE ile idare etmek mi yoksa yeni bir iPhone modeli almak mı mantıklı. Lütfen deneyen veya araştıran arkadaşlar cevaplasın, teşekkürler.
K
6 yıl
8 - 8 Plus ve X arasındaki kararsızlık...
Yeni modeller çıkana kadar veya çıktığında dahi en az fiyat konusunda zarar görecek model sizce hangisi? Aklımda 8-8 Plus veya X var. O zamana kadar idare edecek bir telefon gerekiyor acıl yarın almam gereken.
-Ekstradan bir soru olarak 8 Plus veya X alırken Yurtdışı Kayıtlı şekilde A1897 (8PLUS) veya A1901(X) alsam daha mı mantıklı yoksa mutlaka yurtiçi mi olmalı satış açısından?
K
6 yıl
Xiaomi Mi8\u0027in kutusu ve özellikleri
• Dünyanın ilk çift GPS’li telefonu
• Qualcomm Snapdragon 845 işlemci
• 6GB RAM / 64GB depolama
• 20MP AI bezeli çift kamera
• 3D modelleme ile yüz tarama
• USB type-c bağlantı / USB type-c ses

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
K
6 yıl
!BİRAZ SICAK! AOC Q3279VWF 31.5\u0027\u0027 2K 75HZ BKM E. 969TL
AOC Q3279VWF 31.5" QHD D-SUB DVI HDMI DP 5ms 75Hz 2K Gaming Led Monitör
https://www.incehesap.com/aoc-q3279vwf-gaming-monitor-fiyati-38065/
K
6 yıl
iPhone\u0027dan Xiaomi\u0027ye geçiş...
Yaklaşık 4-5 aydır bir miktar parasızlıktan dolayı iPhone SE 32GB kullanmaktayım. İlk başlarda telefona vakit ayırmadığım için çok da sıkıntı olmamıştı fakat bu aralar fazlasıyla ihtiyacım oluyor telefona ve iPhone SE maalesef hem hafıza olarak, hem de batarya olarak yetmiyor bana. Ekran boyutu da aynı şekilde. Bu aralar aklıma şöyle bir plan düştü. Hazırda bulunan bir parayla Xiaomi Mi Note 3 alıp denemeyi, alışamazsam satmayı düşünüyorum. Sizce bu riske girmeli miyim? Halihazırda Airpods ve iPad sahibi olduğum için telefonu değiştirmekten çekiniyorum senkronize olayından dolayı...
K
7 yıl
Pasaport Karmaşası :(
10 sene önce annem babamdan boşanıp tekrar evlendi.Ben o süre boyunca annem ve üvey babamla yaşadım ve babamla hiç bir alakam olmadı, annemin velayetinde gözüktüm.Şimdi üvey babamda yeşil pasaport var emekli öğretmen olduğu için ve dolayısıyla annemde de var. Ben şu şartlarda verilecek bir belge veya izinle üvey babamın yeşil pasaport hakkından yararlanabilir miyim? Soyadımız aynı değil ama illa ki bir yolu yordamı olması lazım. Şuan farklı bir şehirde üniversitede okuyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.