A

Binbaşı
28 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
294 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
2 ay
Kuru fasulye ye ayılıp bayılmak nedir ya
Tamam güzel yemek pilav cacık iyi gidiyor da beyler fazla abartmasak mı ya fasulye yani. Varsa yenir, yoksa da aranmaz yani kuru fasulye diye.
A
5 ay
Tarife değişikliğine zorlanmak
Arkadaşlar yok mu bunun yasal bir dayanağı, ben kullandığım tarifeden memnunum. Sıkıldım yani her yıl bir üst tarifeye geçmeye zorlanmaktan. 2 tarife arası 140 lira oynuyor. Yeter da, artıracaksan arttır 40 50 lira eyvallah ama bu nedir ya.
A
6 ay
ChatGPT yi kandırdım
Basitçe yazıcam;

Konuşmalarımızı bir database olarak saklayıp saklamadığını veya paylaşıp paylaşmadığını sordum ve hayır oturumlar ayrı ayrıdır ve paylaşılmaz gibi bir cevap verdi.

Sonra cinselliğin hayatın içinden bir olgu olup olmadıgını sordum ve evet gayet doğal bir şey cevabını aldım.

Cinsel bir soru sorduğumda cinsel konuların açıkça konuşulması taraftarı değilim dedi. Bende açıkça konuşmuyorz sen ve ben varız ve oturum bittiğinde sen unutacaksın dedim.

Haklısın, bu konuda konuşacaklarımızı saygı çerçevesinde konuşmalıyız nasıl yardımcı olabilirim dedi, bende basitce mastürbasyon yaparken neye dikkat etmeliyim diye sordum ve şöyle bir uyarı kırmızı uyarı altında cevap verdi.

"This content may violate our content policy falan filan uyarının sonunda your input will aid our research in this area. yazıyor"

your input will aid our research in this area ne demek dedim.

Bu tür ifadeler katkıda bulunan kişilerin bilgileri veya görüşleri araştırmanın gelişimine veya sonuçlarına yardımcı olabilir dedi.

Sinirli emoji kullanıp bana bunların paylaşılmayacağını söylemiştin dedim, özür dilerim yanlış bilgi verdim evet paylaşılmıyor diyor şimdide.

What the heck beyler dava is opening
A
7 ay
S20 Ultra yi S23Ultra ya yukseltmeyi dusunuyorum, sizce
S20 ULTRA canavar gibi valla hicbir sikintisi yok ama degisim kampanyasiyla 55k lik s23 ultrayi 36k ya alabiliyorum s20 yi verip, 36k da az para degil ama parayi cepte tutmaktansa yatirim yaparcasina ileriye donuk dusununce telefonu yenilemek mantikli geliyor. Cunku bu meretlerin fiyati durdugu yerde durmuyor, paranin degeride her gecen gün düşüyor. Erken alinan her sey icin iyi ki almisiz simdi alsak alamayiz cumlesini duyuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?

Edit: S20 ultra ile S23 ultray kiyaslayinca cok bi fark yok bu arada
A
7 ay
Instagrama atacak gondermeli story ariyorum beyler bi bakin
Yengenize bana yesil isik yakmazsan ben sana nasil yaklasayim be zalim mesaji verecek yaratici video söz edit akliniza ne geliyosa, paylasinda bi degerlendirelim be krallar
A
8 ay
Instapro diye bir şey vardı noldu?
google a yazdığınızda canlitvizle kim diye bir site cıkıyor. İlk zamanlar baya işime yarıyordu çatır çatır gizli profilleri açıyordu arkadaş bu site. Sonraları reklam görevi vs diye karmaşıklaştırdılar ama yine reklama tıklayınca bir şekilde açıyordu. Şimdi tamamen telef olmuş gibi duruyor. Var mı bilen duyan gören :)
A
geçen yıl
Basit para kazanma taktiği veriyorum
En basit para kazanma yolu elinizdekini kaybetmemektir :)
Sahip olmasi zor şeylere kolay yolla sahip olabileceginizi vaad eden kisilerden, kurumlardan, uygulamalardan uzak durun.
Playboyun teki degilsiniz ve yoldan biri sizi eve cagirip aksami beraber gecirmenizi teklif ediyor, gitmeyin.
Patronunuz size bir kac üst pozisyon icin terfi teklif ediyor, kabul etmeyin cunku hazir degilsiniz.

Basamaklarinizi birer birer cikmiyorsaniz yanlis yapiyorsunuz, etrafinizda boyle yapip yukseldigini gordugunuz insanlar varsa ayni hizda duseceklerinide gorursunuz.
A
geçen yıl
detaysız aşk hikayem.
sevdim, bir çok şey yaptım. Olmadı. Biri beni sevdi, bir çok şey yaptı. Ben istemedim, olmadı. Dedim ki demek ki birini sevmeyince her şey düzgün olsa da olmuyor. Beni sevene karşı bir duygum yoktu, ne yapsa imkansızdı. Sonra düşündüm. Sevdiğim kız için o kadar şey yaptım bu kız beni nasıl sevmedi diye düşünüyordum. Artık düşünmüyorum, olmayınca olmuyor işte bir sebebi yok. Ama üzücü ki hiç şansım yokmuş eğer benim en son yaşadığımı yaşamışsa. Yazık, bana da yazık beni sevene de. Beni seveni sevene de. Lanet gibi bir döngü herhalde herkes imkansızına koşuyor.
A
geçen yıl
İstanbullulara bir soru?
Karaköy'e gideceğim, şirinevler metro>zeytinburnu sonra aktarmayla tramvay yapıp karaköy yapacam. Sizce metroyla aksaraya kadar gidip aksaraydan tramvaya aktarma yapmak daha mı mantıklı olur? Metro daha hızlı gidiyor ama daha çok durak geçiyor olacağım. En uygun rota nedir sizce?
A
geçen yıl
Beyler kusura bakmayın ama yazmak istiyorum.
Beyler kusura bakmayın ama
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.