M

Onbaşı
20 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
361379 Gün Cezalı
356734 gün 10 s. 43 dk.
Gönderiler Hakkında
M
13 yıl
Karar bugün açıklabilir !!
Haber kanallarında son dakika geçti. Fedarasyon binasında tüm klüp yöneticileri toplantı halinde. Karar bugün çıkabilir.
M
13 yıl
Başkanın ambulanstaki fotoğrafları bana çok ama çok İLGİNÇ geldi :S (SS)
Bu işte bir iş var beyler. Başkan neden bu kadar rahat ? neler oluyor anlamıyorum. elinde anladığım kadarıyla gazate var ve diyaloglar yazıyor

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
Fenerbahçe taraftarı cefakardır ... Bu saatte bile oradalar ! (SS)
Sadece şu resimler üzerinden onlarca şey yazabilirim ama uzatmıcam. Başkanı sev sevme önemli değil ordakilerin derdi FENERBAHÇE ! destek için oradalar ! onurları , şerefleri , karşılıksız sevgileri.

Fenerbahçe taraftarı karşılıksız sever..

Fenerbahçe taraftarı cefakardır..

Fenerbahçe taraftarı vefakardır..

Böyle taraftar herkeze nasip olmaz. Ne barcelona ne inter...

Bambaşka içimizdeki AŞK.

Kişiler gelip geçicidir kalıcı olan çubuklu AŞKI'dır.

Birkez daha hatırlatayım yarın imkanı olan herkez SADECE ÇUBUKLUSUYLA önce düzce sonra bağdat caddesinde olsun ! İzmirden kalkıp geldim. Biz sahip çıkmazsak herkez tekme atar. FENERBAHÇE'NİN asıl sahipleri kim yarın herkez görücek. Yarın yer yerinden oynayacak.

Nice zaferleri, kutlamaları bazen de hüzünlü anları birlikte yaşadığımız Cadde'de, bu kez bir isyanın, bir direnişin izi kalsın.

Haydi Fenerbahçeli, hep birlikte Cadde'ye!

Saat: 02.15 / Yer: Beşiktaş, İSTANBUL ADLİYESİ / FENERBAHÇE TARAFTARI orada !


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
BAŞLIYORUZ !
Bize kurulan bu komploya sessiz mi kalacağız ? Aziz başkan şimdi yine hastaneye kaldırıldı adam allah korusun vefat ederse bunun hesabını kim verecek ?

soruşturma 9 ay önce açılıyor herşeyimiz takip ediliyor şampiyon oluyoruz sonra herşey hazır bi şekilde sezona başlayacakken yeni çıkan yasa sayesinde tak şike operasyonu ve şu anki son durum. şimdi soruyorum neden sadece giresun ve fenerbahçe çevresi araştırılmış ? niçin trabzonla ilgili sağlam deliller bulunmamış ? ben asla inanmıyorumki başka kimse şike yapmamış olsun neden sadece biz ? bunun tek bir cevabı var asla ulaşılmayacak bir camiayı yani FENERBAHÇEYİ BİTİRME OPERASYONU.

Ama şunu bilmiyolarki eğer biz düşersek başta digitürk anadolu klupleri fedarasyon özellikle türk futbolu çok büyük düşüşe geçecek. bu sene avrupada başarı gelmezse türk takımları olarak seneye direk ŞL'ne katılamayacığımız gerçeği var. bu sene iş yapacak tek takım bizdik ama büyük ihtimal oda alınıcak elimizden.

Şayet düşmezsek , FENERBAHÇE gücünü bitirmye güçleri yetmezse işte o zaman devrim olur camia olarak yani (7 yaşında duruma üzülüp her an takip eden çocuktan,büyük kaptan aleximizi 'pazar günü bende bağdat caddesinde olmak isterdim' sözünden,beğenmediğimiz guizanın 'imzamı lige değil fenerbahçeye attım asla yanlız bırakmam' sözünden , her taraftarın şu günlerde belki sinirle belki gözyaşıyla beklediği kararla , yöneticilerin sürekli başkana destek için yanında bulunmasından , yeni gelen 2 oyuncumuzun alkışlarla kucaklayarak karşılanmasından, vsvsvs uzar gider) müthiş bi kenetlenmeyle lige en az 2-3 yıl damga vurururuz.

yaşadıklarımıza alay ederek bakanlarada iki çift sözüm var. şunu bilinki sizde asla ama ASLA sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz ! radar her zaman vardı ama kontrol yoktu polis geldi ve ilk geçen biz olmamamıza rağmen arabamız (!) yüzünden bizi durdurdular. düşmezsek önümüzdeki sene deplasmanlar bambaşka olacak bunu asla unutmayın

ayrıca beşiktaş sahilde bank asya diye bağıran 10-15 kişilik grup fenerbahçeli taraftarlar tarafından dövüldü !

İstenmeyen olaylar çıksın istiyoruz !
M
13 yıl
Aziz yıldırımın ikide bir hastaneye gitmesinin sebebi kurtarma planı olabilir mi ?
Şu son 4 günü hastanede geçirdi desek yalan olmaz sanırım. emniyete gidiyor hop tekrar hastaneye kaldırılıyor. ben yaşananları , delil olarak gösterilen resimleri vs vs göz önünde bulundurarak artık işin komplo değil ciddi bir şike olduğuna inanıyorum.

yani diyeceğim şu ki (eğer gerçekten şike varsa) aziz başkan kendimi yaktım bari milyonlarca fenerbahçe taraftarını yakmayayım mantığıyla hastane üzerinden kaçış planı uyguluyor olabilir mi ?

şöyle ; elimizde neler var neleri biliyoruz ? soruşturmanın karara bağlanması en az 3-4 ay sürecek yani mahkeme yakın zaman için bir karar veremez tutuklamalar hariç , Tff uefa'ya en geç 15 temmuzda yani 8 gün içinde fenerbahçemiz hakkında karar verecek bunlar kesin. E aziz başkan eğer iddialar doğruysa büyük ihtimal küme düşürülüp şampiyonluğumuzun alınıp ŞL'ne gidemeyeceğimizi biliyor.

iddiaların başındaki isim olarak görülüyor ve şimdiye kadar ifade vermeye gittiğinde hep susma hakkını kullandığını biliyoruz. mahkemeye çıkana kadar yani ifadeleri hastane aracılığıyla askıya alıp 15 temmuza kadar zaman mı kazanıyor acaba ? ne tff nede mahkeme aziz yıldırıım oraya (mahkemye) çıkana kadar karar veremiyor bildiğim kadarıyla ? yani diceğim şu ki bu 8 günü hastanede bişekilde geçirerek yada bi şekilde hastalık sebebiyle yurtdışına çıkarak kararı erteletmeye mi çalışıyor ? şayet olayları doğru anladıysam bunlar olursa tff 15'ine kadar aziz yıldırımı suçsuz görürse (şu durumda) ŞL ligine adımızı yazdıracak ve iş işten geçmiş olacak. bu mümkün mü ?
M
13 yıl
İzmirden Konya\u0027ya gidiyorum önerileriniz. (KENDİ ARACIMLA)
Arkadaşlar yarın sabah yada pazartesi sabah yola çıkmayı düşünüyorum. ilk defa kendi aracımla gidicem konyaya sizin önerileriniz nedir ?

< Resime gitmek için tıklayın >

kaçta yatarsam yatayım uyandıktan sonra kendime gelmem baya zaman alıyor. uyanınca yada uyandıktan sonra bomba gibi olmam için ne yapmam gerekiyor sabah erken çıkacağım için bu önemli.

nerelerde durmamı önerirsiniz (yemek,alışveriş merkezi vb)? molayı kaç kere vermem gerekir ? arabada yanımda mutlaka neler bulundurmalıyım ? araç kullanma ve trafik haricinde nelere dikkat etmeliyim ? ve aklınıza ne geliyorsa önerilerinizi bekliyorum.
M
13 yıl
ACİL!! Yarın ablamın kına gecesi var müzikler için yardım. (HAREKETLİ)
Biraz müzik bulduk ama tatmin edici olmadı pek. şuan çaresizim. arama motorları pek sonuç vermiyor. bildiğiniz multi(çoklu) müzik linkleri varsa yardımınızı bekliyorum...
M
13 yıl
Honda City 40.000 bakımı , tahmini 863 tl normal mi ? (FATURA 550 TL ÇIKTI)
2007 Honda City'm var. 1 hafta önce 40.000 bakım randevusu alıp bugün izmir terakki servisine gittim. Aracım 41.000 küsürlerde. gayet güzel ilgilendiler derdimi anlattım ayrıca vizeye giricem yarın aldıktan sonra bununda bakımı oluyormuş sanırım frenler egzoz vb..

arkadaş liste yaptı banada tek tek anlattı alt takım , egzoz , frenler , balatalar , klima. sonra beraber çıkıp aracı yanında kontrol ettik. bikaç sorun vardı park sensörü bozuktu onu söyledim birde sağ arka cam lastiği ortadan biraz içeri kaçmıştı yıkanırken biraz su giriyordu içeriye onu söyledim. onlarıda ekledi listeye. sonra aracı teslim ettim ve eve döndüm.

fakat fiyat konusunda önceki konuları okudum ve şüpheye düştüm yukarda saydıklarım için tahmini fiyat 863 tl (bana verdikleri kağıt arkadaşta kaldı ama fiyat bu civarlardaydı) normal fiyat mı ? geçen seneki bakımda 400 tl gibi bir ücret alınmıştı. ayrıca şuanki bakımda kampanya varmış ve benimde yararlandığımı söyledi yani bu fiyat kampanya dahilindeki fiyat normal midir ?
M
13 yıl
Call of duty Modern Warfare sistemimde çalışır mı ? (ÇALIŞTI)
Arkadaşlar sistemim İntel 1.60Ghz --- 1Gb Ram --- Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family 256mb -- win7

can you run it sitesinden baktım minimumda video ve cpu minimumda fail oluyor fakat değerler birbirine çok yakın. bu durumda oyunu az kasarak yani oynanabilir şekilde açar mı ? ama şuda var pes 2011'de yüklü bilgisayarımda onu çok rahat oynayabiliyorum. can you run it'de baktığım zamanda aynı call of duty gibi değerler sizce çalıştırı mı indireyim mi ?
M
13 yıl
Beyler tam sipariş verdikten 5 dakika sonra pizza geldi :O
İnternetten pizza siparişi verdim malum siteden 20.06 sipariş verdiğim zaman 20.11'de kapı çaldı. ne ara hazırlandı ne ara yola çıktı anlamadım. klasik menülerden değil ayrıca. evime uzaklığı arabayla 5 dakika zaten nasıl oluyor bu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.