Adana'da müzisyen bir kişi dolmuşta mastürbasyon yaparken yakalanınca "üflemeli müzik aleti çaldığım için kasıklarım şişiyor böyle rahatlıyorum" dedi.

İlginç olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre bir vatandaş Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bir mail atarak, "Eve giderken sürekli bir kişiyle karşılaşıyorum ve dolmuşta kadınlara bakarak mastürbasyon yapıyor. Ben 3. kez adamı aynı şekilde görünce cep telefonum ile görüntüsünü çektim gereğinin yapılmasını istiyorum" diyerek çektiği görüntüyü de mail ortamında emniyete ulaştırdı.

Emniyet bunun üzerine vatandaşın ihbar ettiği dolmuşta uygulama yapmaya başladı. Güven timleri dolmuşa yolcu gibi binerek şahsı takibe aldı. Takip sonucunda şahsın mailde anlatıldığı gibi mastürbasyon yaptığı tespit edilerek yakalandı. Emniyete getirilen şahsın bir kurumda müzisyen olarak çalıştığı ve isminin S.B. (32) olduğu öğrenildi. Evli olan şahıs, polise verdiği ifade de "Ben üflemeli bir müzik aleti çaldığım için kasıklarım şişiyor böyle rahatlıyorum" dediği öğrenildi. Şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken savcılık "Toplum içinde hayasızca davranışta bulunmaktan" adli işlem başlattı.

kaynak