K

Teğmen
17 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
24 üye
Görüntülenme (?)
170 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
kpss 2016 cevaplarını paylaşalım
herkes aklındaki kesin doğruları yazsın

mukan kağan
fazıl küçük
küba

edit: peyam ı sabah
yugoslavya

şuan bunlar geldi aklıma
K
8 yıl
çok sayıda merdiven dedim
ve şuan anlamsız bir sözcük gibi gelmeye başladı merdiven ne yaa
K
8 yıl
1 randevu ile kaç defa doktora gidilir
yaklaşık 2 hafta önce bir sıkıntıdan dolayı doktora gittim 3-4 gün önce ilaç bittiğinde devam edeyimmi diye sormaya gittim şimdi ise hastalığım sanki tekrar ediyor gibi randevu alıp para ile mi gitmeliyim yoksa direk gitsem olur mu?
K
8 yıl
silinsin
K
8 yıl
Sonunuzun böyle olmasını istermiydiniz
< Resime gitmek için tıklayın > ölürken bile yalnız , ben ölmedim diye bağırsan bile seni duyacağını düşündüğün kimse olmayacak yakın arkadaşım olsaydı beni duyardı diye geçirecek ,beni nereye götürüyosunuz diye soracağın kimse yok hoca dan başka hoca cevap vermeyine beni bilerek duymuyu diyecek yazık
K
8 yıl
Uygulamanıza bağlantı oluşturun nedir
Merhabalar admob a uygulama ekledim fakat uygulamanıza bağlantı oluşturun diyor bunun anlamı nedir ?
K
8 yıl
kpss tarih için
Nasıl etkili çalışılabilir ben mesela şuan dağılma dönemindeyim ve kafam allak bullak oldu abdülaziz miydi hamitmiydi derken sorunun başında kalıyorum öyle ayırt etmekte zorluk çekiyorum.Özel çalışma yöntemleriniz varsa paylaşırmısınız.

Edit: Konu tekrarı için güzel bir uygulamaya denk geldim osm kültür medeniyet kısmını ele almışlar https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiroller.mobi68483712024
K
9 yıl
ebu polat diliyle tahrik ediyor [SS]
K
9 yıl
Bugün karakola gidip kendimden şikayetçi oldum
Bugün saat 3 gibi ışıklarda durdum adam bildiğin gerçek ok satıyo 5 tl ye aldım attım arabaya.Neyse işten çıktım hava karardı dedim evdekilere bi şaka yapayım ev 2 kat açık kapıdan mutfağa ok atcam ulan bi salladım oku camı kırdı içeri yemek masasına korktum kaçtım 1 saat sonra babam aradı gel karakola gitcez diye ulan polise diyo eve oklu saldırı duzenlediler adam guluyo bende şahitlik ediyom..
K
9 yıl
Ölmek istiyorsansa adam gibi söyle
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.