S

Yüzbaşı
29 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
antalya kaş otel tavsiye
Temmuz ayında ailece bir Antalya tatili yapmak istiyoruz. Antalya'ya ilk kez gideceğimiz için açıkçası tavsiyelere ihtiyacımız var. Kemer bölgesinde bir otelden 4 gece yer ayırttık ets tur aracılığı ile. Oradan da Kaş'a geçip bir kaç gün de orayı gezip görme niyetindeyiz. Kaş'taki oteller her şey dahil'den ziyade oda + kahvaltı şeklinde daha çok, aslında Kemer'deki otele hatırı sayılır bir para ödediğimizden ve biraz da ekonomik olsun mantığında olduğumuzdan dolayı bu durum çok da rahatsız etmedi bizi. Burada benim sizlerden ricam; Kaş'ı gezip gören, orada tatil yapan veya oralı arkadaşlardan ekonomik otel, mutlaka görmelisin diyeceğiniz plaj ve gezilecek yerlerin tavsiyesi. Şimdiden herkese teşekkürler...
S
7 yıl
Cube iwork10 ya da chuwi 10
Aliexpresste her ikisi de 155 ile 180 dolar araliginda satılıyor. 4Gb ram 64 gb rom'un yanı sıra windows 10 ve android işlemci bir arada. Chuwi yi kullanan arkadasim cok memnun. Ama cube taninmis bir marka. Kullanan ya da siparis veren var mi? Son gümrük yasasından sonra tabletin ülkeye girişinde sıkıntı yasar miyim?
S
8 yıl
Filtre kahve makinesi tavsiye Delonghi icm 15250 alinir mi?
Bir arkadasimda tattiktan sonra filtre kahveye iyice merak saldim. Bir iki gündür araştırıyorum. Yorumlara bakarak en mantikli urun delonghi icm 15250 gibi görünüyor. Kullananlar ya da fikir sahibi arkadaslarin görüşlerini bekliyorum. Ayrıca yine bu fiyat araliginda (max.150-170) baska onerilere de açığım.

Makineyi sectikten sonra tchibo disinda nereden kahve alabiliriz sorulari da gelecek:))
S
9 yıl
5 yaşında erkek çocuğu için bisiklet tavsiyesi...
Herkese selamlar... 300 TL bütçemiz var. Arkadaşımın 5 yaşındaki oğlu için 20 inç bisiklet almayı düşünüyoruz. Salcano Tracker ve ümit score arasında kaldık. Başka önerilere de açığız. Tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyoruz.
S
9 yıl
Turkce rock yayını yapan radyo
Arkadaslar bır suru radyo kanalı var ama alternatif türkçe rock yayını yapan bir radyo kanalı bulamadım. Bilen, dinleyen, yardımcı olabilecek bir arkadas varsa çok mutlu olurum...

Ayrıca türkçe Rock tavsiyelerine de açığım :)))
S
10 yıl
kılıf önerisi
Codegen ultimix 99 marka tabletim var. Nam-i diğer pipo m1 max... Uzun suredir tablet atıl durumda kullanılmıyordu. Bu aksam uğraşıp root attık ve yeniden kullanmaya başladim:)) kılıfı oldukça eskimiş durumda ve yeni bir kılıfa ihtiyacım var. Kullanan ya da bilgisi olan arkadaşların önerilerini almak istiyorum... Şimdiden teşekkürler...
S
10 yıl
zam zam zam!!! yine ötv
http://haber.kanald.com.tr/Haber/Ekonomi-36/2014-zamlarla-basladi-51844.aspx

sıfır araçlara, cep telefonuna, alkole ve tütün mahsullerine yine ötv zammı. her ne kadar sigara ve alkol beni çok ilgilendirmese de, ötv'nin cılkı çıktı artık, bu kadar vergi ödeyen dünyada başka ülke var mı çok merak ediyorum. yolsuzluk yapılıyor, ekonomi hep vatandaşın cebinden çıkan vergilerle düzeltilmeye çalışılıyor. yeter artık insaf ama, vatandaşa da yazık yeter...
S
10 yıl
20.000 tl bütçeye araç önerisi (alınmıştır)
arkadaşlar herkese iyi akşamlar...

20.000 tl civarı bütçem var ve corsa, fiesta, punto tarzı bir araç satın almayı planlıyorum fakat ilk aracım olacağı için ve araba piyasasına yeni yeni ilgi duymaya başladığım için fazla bilgi sahibi değilim. işte bu noktada da önerilerinizi bekliyorum..

öncelikle 100.000km'yi geçmemiş bir araç seçmeye çalışıyorum. özellikle sormak istediğim corsa'nın 2005-2006 yarı otomatik veya punto'nun 2007-2008 yarı otomatik araçları alınabilir mi? ne gibi sorunlar çıkarırlar, çıkardıkları takdirde maliyetleri ne kadar olur? manuel tercih edersem olmazsa olmaz özellik olarak nelere dikkat etmeliyim?

ayrıca sizler neler önerirsiniz?
S
11 yıl
en uygun aksesuar nerden alınır?
bisiklet farı, gözlük, eldiven, km saati, suluk gibi aksesuarlar alıcam...

daha önce ebay'dan kask, çanta, suluk kafesi ve pompa siparişi verdim. aldıklarımdan çok memnun kalmadım, özellikle de pompayı attım direk, kask da basit geldi. ayrıca 1 ay kadar sürüyor siparişlerin gelmesi...

o yüzden türkiyedeki sitelerden almak istiyorum. aydında yaşıyorum, burada aksesuar alacak, gidip görecek mağaza yok. bisikletcim.com, dogabisiklet, delta bisiklet gibi siteleri inceledim. özellikle bisikletcim.com dan bir iki ürün beğendim.

sizler hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? memnun kaldığınız, önerebileceğiniz siteler var mıdır?
S
11 yıl
bisiklet bilgisayarı ya da kilometre sayacı tavsiyesi
5 gün önce salcano 26 ng 650 v modelini aldım. Bisikletimle yol alırken kaç km hızla gittiğimi, ne kadar yol aldığımı bilmek istiyorum. piyasada gittigidiyor vb. sitelerde bir sürü kilometre sayacı satılıyor.Fakat daha önce kullanmadığım için, hangi marka iyidir, kablolu mu kablosuz mu almak gerekir, bisiklete nasıl takılır?? Bu konulardan bihaberim.

kilometre sayacı kullanan arkadaşlar, nerelerden aldılar, kaça aldılar, neyi tavsiye ederler??? Bu konuda fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.