M

Yarbay
07 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
74 üye
Görüntülenme (?)
333 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 ay
Bilgisayar İlk Açılışta Donuyor!
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı ilk açtığımda bazen(çok sık olmuyor) bios ekranında donuyor ve hiçbir şekilde klavye mouse tepki vermiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Sistemde herhangi bir sorun yok ve stabil çalışıyor. Bios ve tüm sürücüler güncel. Windows 10 kullanıyorum. 32GB RAM & Ryzen 3600x ve MSI 2070 Super var. Sistem kayıtlarında(Güvenlik ve Bakım) gözükmüyor ve herhangi bir hata olarak kaydetmiyor. Bios üzerinden baktığımda da herşey normal ve RAM mhz'leri kendi değerine ayarlı. Default ayarlarda değil.

Sistem bakımı aralıklı yapıyorum ve gereksiz uygulamaları düzenli olarak siliyorum.

Sizce sorun ne olabilir?
M
4 yıl
Sistem Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Sistem toplamayı düşünüyorum. Araştırdığımda şu sistem hoşuma gitti ve iyi gibi.
https://www.incehesap.com/geforce-rtx-ray-tracing-pc-master-gaming-pc-fiyati-45607/


Ram markası Adata
Güç kaynağı fsp
İşlemci 3500x bu parçalar hakkında yorumunuz nedir işlemciyi 3600 veya 3600x yapmak gerekir mi? Ram ile güç kaynağının markaları nasıl? Özellikle güç kaynağı değişmeli mi?

Anakart ise yeterli gibi duruyor sanırım.

Ekran kartı gayet iyi geldi gözüme. Yeterlidir sanırım.

Bu sisteme sadece 2TB HDD ekleyip almayı düşünüyorum. Genel olarak bu sistem alınır mı ve herhangi bir parça uyumsuzluğu olur mu?Soğutma da sıkıntı yaşanır mı? İnce hesaptan almamı tavsiye eder misiniz? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım aldığım yer ile.

Teşekkürler.
M
8 yıl
..
..
M
8 yıl
..
..
M
8 yıl
..
..
M
8 yıl
..
..
M
9 yıl
..
..
M
9 yıl
..
..
M
9 yıl
..
..
M
9 yıl
..
..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.