G

Binbaşı
28 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
148 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
G
11 yıl
Doping Adsl ? (Yardım)
Arkadaşlar TTnet kullanıcısıyım, taahütümüz sona erdiğinden dolayı Doping Adsl'den aradılar. 2 yıl Digiturk(HD Paket) hediye, 8Mbit, sınırsız internet aylık 55.9 TL. 15 gün deneme süresi olduğunu söylediler ve dün akşamdan beri kullanıyorum Doping'i. Karar veremedim henüz ne yapsam, sizlere danışmak istedim. Tavsiye edermisiniz acaba ? Yoksa iptal mi ettireyim..
G
12 yıl
Xbox Live Donma Sorunu
arkadaslar xbox'imda herhangi bi problem yok, single oynarken en ufak bi donma vs. gibi bi sorun olmuyor yani. ancak online oynarken surekli laglarla bogusuyorum. dogru duzgun multi oyunlar oynayamiyorum surekli donuyor oyun artik cildirma asamasina geldim. :) bunun nedeni nedir acaba, sorunu nasil cozebilirim.. TTnet kullaniyorum baglanti hizimda 8mbit'e kadar. gerek kablolu baglanti yaptigimda, gerekse wireless her 2sinde de ayni sorunu yasamaktayim. bu arada modemimde Airties RT-206. yardimci olursaniz cok sevinirim..
G
12 yıl
.
.
G
12 yıl
.
edit.
G
12 yıl
Karşıyaka - Göztepe
Türkiyenin en büyük derbisi, Dünyanın ise sayılı derbileri arasında olan bu maçın dh'de istanbul takımlarının(!) gölgesinde kaldığını görüp, bu başlığı açma gereği duydum.

Maç yarın 19.00'da İzmir Atatürk Stadında oynanacak. Trt3 ekranlarından naklen yayınlanacaktır.

bizim adımıza bir yanda hasmımız karşıyaka, diğer yanda dost takım Göztepe. gönlüm Göztepeyle, başarılar Göz-Göz !
G
12 yıl
Age Of Empires 3 Sorunu !
arkadaşlar aeo3 oyunu skirmish modunda Osmanlıyla oynuyorum, oyunu saveleyip çıkmıştım. şimdi giriyorum haritaya falan bakabiliyorum oyunda bi donma vs. yok ama "game paused" diyor ve bu durum hiç bi şekilde düzelmiyor. klavyede basmadığım tuş kalmadı ama olmuyor. yardım ederseniz çok sevinirim..
G
12 yıl
Tavsiye..
arkadaşlar strateji oyunlarına yıllardır baya uzak kaldım. en son Red Alert falan oynamıştım heralde :) şimdi bilgisayarıma sıkılmayacağım, zevkle oynayacağım kaliteli bi strateji oyunu önerebilirmisiniz..

bilgisayarımın başlıca özellikleri: 4gb RAM, 64 bit İşletim sistemi, Win7.
G
12 yıl
Modem Tavsiye
arkadaslar suanda ttnetin vermis oldugu huawei modemi kullaniyorum. ama konsollarda online oyun oynarken sikinti yasiyorum, surekli kopup duruyor. bunun modemle alakali oldugunu dusunuyorum ve yeni modem almayi dusunuyorum sirf bu yuzden. bu konuda cok bilgi sahibi oldugumu soyleyemem, hangi modemi tavsiye edersiniz ve fiyatlari ne durumda acaba modemlerin ?
G
12 yıl
askerlik tecil
merhaba arkadaslar. 2008 yilinda liseyi bitirdim ve 2009 yilindada tecil ettirdim askerligi, muhtemelen 2 yil tecil oluyordu. yani bu sene sondu. simdi bu sene universiteyi kazandim, okuyorum. okul acaba tecil ettirmismidir beni, yoksa subeye gidip ben mi tecil ettiricem tekrardan ? bu arada 90 dogumluyum.
G
12 yıl
Facete profille ilgili..
arkadaşlar facebook'ta profilimizde etiketlendiğimiz fotolar gözüküyor ya normalde sırayla, orda Türk bayrağı vs. koyanlar var. bunu nasıl yapabilirim acaba bi türlü bulamadım yardım ederseniz sevinirim:)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.