R

Binbaşı
08 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
9 yıl
Watership Tepesi - Rihard Adams
Çok uzun süredir arasam da bulamadığım bir kitap. Öncelikle Donnie Darko'da dikkatimi çekmişti ve okuma listem uzun bir ara alır okurum demiştim fakat sonrasında bir anda her yerde tükendi kitap. Yasaklandı mı ne oldu hiç bir fikrim yok. Ama tüm gidebildiğim mağazalara gitsem de ve girebildiğim sitelere girsem de hatta bir çok sahafa uğramış olsam dahi hiç bir yerde izine rastlayamadım. Tavşanlı kapağıyla ilk izlenimde çocuk kitabı gibi görünebilir fakat bbc ye göre tüm zamanların en iyi 50 romanı arasındadır. Bu konuda bir bilgisi olan varsa eğer paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
< Resime gitmek için tıklayın >
R
9 yıl
Tarihi Dünya Savaşları Romanları
Tarihi çok seven birisiyim fakat düz bir bilgi kitabını okumak da her zaman beni sıkmıştır. aradığım kitabı daha iyi anlatabilmek için örnek verecek olursam aradığım tam olarak da Turgut Özakman kitapları gibi. Bildiğim kadarıyla bir de Kardeşler Takımı var, okumadım daha doğrusu bulamadım fakat dizisini izlemiştim. Yabancı romanları daha çok tercih ederim çünkü bizim cephemizde olanları çok net öğrenmiş olsak da diğer taraflarda neler döndüğünü çok anlatan yok I.Dünya Savaşı'na dair. İkincide ise zaten biz yokuz. Tavsiye edebileceğiniz kitaplar varsa çok memnun olurum.
R
9 yıl
İş\u0027te Üniversiteli Vadesiz Hesap
İyi günler arkadaşlar. İnternette oldukça araştırsam da bulamadığım bir konuyu sorucaktım. İşte Üniversiteli kartım var ve asgarisini ödüyorum malum. Para üstü vermeyen bankamatiklerde de kalan para vadesiz hesaba gidiyor. 100 tl kadar bir para oldu ve ben bu parayı hiçbir şekilde kullanamıyorum. İnternette çekilebileceğine dair yazılar var ki bankanın kendi sitesinde de öyle fakat burdan 20 tl dahi çekemedim. Bunu çekmek için başka bir yol mu var ? ve ya diğer sorum para çekilemiyorsa dahi buradaki parayı borca ekleme ve ya buradan asgari ödeme şansım var mı ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
R
10 yıl
Ucuzkitapal.com hakkında
Fiyatları görünce dayanamayıp sipariş verdim fakat site hakkında pek bir bilgim yok daha önce alışveriş yapan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim :) Eğer düzgün işleyen bir siteyse de herkesin bi göz atmasında fayda var :)
< Resime gitmek için tıklayın >
R
10 yıl
Street Fighter: Assassin\u0027s Fist (2014)
Bu diziyle ilgili bir başlık göremediğimden dolayı açayım dedim. Kısa ama güzel bir dizi. Devamıda gelicek gibi görünüyor özellkle çocukluğunu 80ler ve 90larda geçirenlerin daha çok beğeneceğini düşünüyorum
---

Mortal Kombat oyununu film dünyasına getiren Machinima ekibi bu kez Street Fighter ile karşımızda. Hikayenin ana karakterleri Ryu ve Ken üzerine kurulu olan bu 12 bölümlük dizide Ryu ve Ken ustaları olan Gouken aracılığı ile Anatsuken dövüş sanatını öğrenmeleri ile hikaye başlar.

Videoyu izlemek için tıklayınız
R
10 yıl
Hangisini Tavsiye Edersiniz ?
Kitap almaya düşkün birisiyim bir de indirime denk gelince elimin ayarını kaçırıyorum :D Bir süredir almamıştım fakat dayanamayıp sipariş verdim az önce. Böyle birden alınca da hangisini okuyacağını bilemiyor insan tabi hangisi önerirsiniz acaba okuduklarınız varsa aralarından. Teşekkürler :)
< Resime gitmek için tıklayın >
R
10 yıl
Belçika\u0027dan Bir Kare
Bugünde Belçika'dan bir resim paylaşayım dedim :) Hangi sahil bilmiyorum ama zaten Belçika'nın kıyı hattı çok geniş değil :) Tabi bizim 3 yanımız deniz olsa da böyle birşeye rastlamadım henüz. Ücretsiz bir kütüphane, ki sahilde çok da faydalı olur bana göre.
< Resime gitmek için tıklayın >
R
10 yıl
Stockholm Arlanda Havaalanından bir kare :)
Oldukça hoş buldum ve paylaşmak istedim :)
< Resime gitmek için tıklayın >
R
10 yıl
İmza eklentisi için yardım
Bu konu daha önce açılmıştır muhtemelen görmediysem kusura bakmayın, fakat imza bölümüne nasıl ekleniyor imdb top 250 bölümü? ne kadar arasamda bulamadım.
R
10 yıl
Okumayı Düşünüp, Başlayamadığınız Kitaplar
Okumayı düşünüp fakat bir sebepten ötürü bunu gerçekleştiremediğiniz kitaplar var mı ? Varsa hangi kitaplar ve sebepleri neler ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.