M

Yüzbaşı
19 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
99 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
ISS taahhütü cayma bedelsiz iptal edilebilecek (resmi gazete)
Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık firma tarafından aboneye duyurulan internet hızının sağlanamaması halinde sözleşme ceza ödemeden feshedilebilecek.
• Abone onayı gerektiren işlemler, tek onay altında birleştirilemeyecek, ayrı ayrı onay alınacak. Böylece 'Bu kampanyaya üye olursanız x kampanyasını da onaylamış sayılırsınız' tarzında cümleler geçerli olmayacak.

• Taahhütname süresi en fazla 24 ay ile sınırlı olacak.
M
3 yıl
7 NCİ KOR.KH.DES.GR.KH. VE KH.BL. / DİYARBAKIR MERKEZ # 20.05.2021
7 NCİ KOR.KH.DES.GR.KH. VE KH.BL. / DİYARBAKIR MERKEZ merkez hakkında bilgisi olan var mı ?
M
3 yıl
Pandemide Diş Ağrısı
Dün gece ağır şekilde diş ağrısı çekmeye başladım. Önceden devlet diş hastahanesinde yaptırdığım dolgulu dişim ağrımaya başladı. Diş hastahanesi acile gittim tedavi mümkün değil diyip ağrı kesici verdiler. Pek bi ağrıyı kestiği söylenemez. Randevu almak istedim. Randevuları kapamışlar. Parayı basıp özel bir diş hekimine gideyim dedim. Bugün 7 tanesini aradım çevremdeki 5'i telefonu açmadı 2'si Ocak 19-25 tarihli randevu veriyor o da muayene için. 8'ciyi referans ile aradım ağrınız varsa ağrı kesici için dediler randevu veremiyoruz şuan için dediler. Sonrasında referanstan bahsedince bana bir saat uydurabileceklerini söylediler. HES kodu ile gideceğim bakalım. Umarım kimse pandemi döneminde diş ile ilgili sıkıntı yaşamaz. Gerçekten çıkmaza girmiş.. Öyle anlatayım bi dedim.
M
3 yıl
Türk Telekom Lokal Kablo
Arkadaşlar kabinle mesafem 30 m. civarı Lokal kabloyu yenilemek istiyorum bu mümkün mü ?
M
3 yıl
Operatörler \u0027pasif altyapının\u0027 ortak kullanıma açılmasını istiyor
M
3 yıl
Kabinden Binaya Gelen Kabloyu Nasıl Değiştirebilirim?
Merhabalar,

Türk Telekom altyapısı üstünden Türknet VAE kullanıcısıyım. Sokaktaki kabinden binaya gelen kabloyu nasıl değiştirtebilirim ? Fikirlerinizi bekliyorum veya daha önce yaptıran olduysa detaylı anlatırsa sevinirim.
M
4 yıl
SOL 50/20 Paketi kullanan var mı?
50 Download 20 Upload paketini kullanan var mı ? Memnun musunuz hizmetten hızlar stabil mi ?
M
4 yıl
Harici HDD Seçimi Önerileriniz Neler?
Arkadaşlar 1 TB Taşınabilir HDD'ye ihtiyaç duyuyorum yedekleme + film dizi vs için. Pazartesi sipariş vermeyi düşünüyorum. Hangisini öneriyorsunuz amazonda 3 adet alabileceklerimi buldum altta 3 adet link bırakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Herkese çok teşekkürler.

Seagate Exp

Seagate Backup

WD Elements
M
4 yıl
Millenicom BTK\u0027dan uyarı almış
Bugün BTK sitesinde birkaç işlem için girdiğimde duyurularda Millenicom için şöyle bir başlık gördüm. BTK böyle şeyler yapıyor mu Şaşırdım.. Keşke Türk Telekom içinde böyle kararlar alabilseler..

BTK Millenicom Duyurusu
M
4 yıl
UPLOAD ARTIŞI İLE İLGİLİ
Son günlerde UPLOAD hızlarındaki artışla ilgili TURKCELL öncülük etti ardından resmi açıklama olarak bitiş tarihini 1 Haziran 2020 olarak bildirdi.


Turkcell Açıklama

Ardından TÜRK TELEKOM hızları arttırdı, daha doğrusu kademeli bölge bölge yükselteceğini açıkladı. Şimdi bitiş tarihini 1 Haziran 2020 olarak bildirdi.


Türk Telekom Açıklama



Peki bundan sonra UPLOAD talep edildiği zaman "BU ALTYAPI DESTEKLEMEZ, ALTYAPI YETMEZ" YALANININ yerine hangi yalanı atacaklar? Veya UTANMADAN bu yalana devam mı edilecek ?

Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.