F

Binbaşı
15 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
100 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
2K 144 Hz Monitör Önerisi
Merhaba Arkadaşlar,

Hali hazırda 4k 27'' lg monitörüm var. Ps5 için almıştım zamanında ancak konsol almaktan vazgeçip pc toplamaya karar verdim. Şimdi oyunları 2-4k arası oynatabilen bir sistemim var. Biliyorsunuz 4k bir ekranı daha düşük çözünürlükte kullanmak ekranın bulanıklaşmasına sebep oluyor. Bu nedenle 144 hz 2k çözünürlükte ve 24 inch monitör arıyorum.

2k çözünürlük için gördüğüm hep 27inch tasarlanmış. 27 bana biraz büyük geliyor tam hakim olamıyorum ekrana. Oyun için 2k çözünürlükte 144hz ve max 24 inch monitör öneriniz var mı?
F
7 yıl
Iphone ve ALAC sorunu
Selam arkadaşlar ıtuns(pc) üzerinde çaldığım alac formatlı parçalarımı senkronize ederek ıphone a atmaya çalıştım fakat ıphonun bu formatı desteklemediği hatasıyla karşılaşıyorum.

Ituns un oynatabildiği bu formatı ıphone neden oynatmaz ? Ayrıca bu format apple ın kendi codeci.
Destekliyor da ben mi bir yanlış yapıyorum anlamadım
F
9 yıl
Fotoğraf atma
Herkese selamlar. Itools ile pc üzerindeki resimlerimi ıphone a rahat bir şekilde aktarıyordum fakat oda çalışmamaya başladı. Itools harici resimlerimi nasıl aktarabilirim film rulosuna ? Ituns ile aktarınca ayrıca bir arşiv klasörü oluşturyor bende bundan hoşlanmıyorum hepsinin aynı klasörde olmasını istiyorum.

Teşekkürler.
F
9 yıl
Giriş seviyesi 2.0 önerisi
Merhaba arkadaşlar kendime ucuz yollu bir giriş seviyesi sistem kurmak istiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var.

Öncelikle şunu söyliyeyim kulağım çok iyi değildir belirli bir kalitenin üzerine çıkıldığında ayırt edemem ses kalitesini.
Buyüzden uygun fiyatlı bir raf tipi hoparlör düşünüyorum daha sonra stero amfi yada avr alacağım

Kulak zevkim daha çok tizleri sever alacağım hop den hiçbir bas beklentim yok çünkü uzun vadede uygun bir sub ekleyip 2.1 olarak kullanacağım Belirli bir kalite seviyesinde üst frekans ağırlıklı çalan ve aşırı olmasada yüksek ses seviyesi alabileceğim bir çift raf tipi hoparlör arıyorum. Örnek olarak kağıt üzerindeki özelliklerine baktığımda dali lektor 1 ilgimi çekti müzik oyun ve film karışık kullanacağım
Birkez alıp daha değiştirmeyeceğim. Teşekkür ederim.
F
10 yıl
Monitör ışık sızması.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce monitör aldım ve ışık sızması olduğunu farkettim ve ışık sızması testi yaptım durum resimdeki gibi. Sizce normalmidir ilerde daha da çoğalır mı ?
< Resime gitmek için tıklayın >

Göründüğü gibi alt kısımda ışık sızması var gözüme takılmıyor değil fakat hemen hemen her panelde olan bir durum olduğundan size sormak istedim.
F
10 yıl
Apple store ekran tamiri
Merhaba arkadaşlar ıphone 5 cihazımda ekranımda bir adet ölü piksel ve ışık sızması var üst köşede. Film izlerken çok göze batıyor apple ile iletişime geçmeden size sormak istedim acaba ekranı mı değiştiriyorlar yoksa telefonu mu ? Teşekkürler
F
10 yıl
Pil durumum nasıl arkadaşlar
Iphone 5 cihazımın pil durumu ağustos ayında alındı youğun olarak kullanmaktayım pil sağlığım hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim durumunu.



< Resime gitmek için tıklayın >
F
10 yıl
Battlefield heros oyanayan var mı ?
Merhaba arkadaşlar bu oyunu oynayan varmı ? İstersenir beraber oynayabiliriz.
F
10 yıl
Candy crush saga yardım
Arkadaşlar bu oyunu hemen hemen herkes bilir benim bir sorunum var çevremde herkeste güçlendirici çark var günde bir çevirip ödül veriyor fakat o bende açılmadı. Aralık ayında gelen bi güncellemeyle oyuna eklenmiş son sürümüne kadar güncelledim sildim baştan yükledim nafile giden geçtiğim bölümler oldu.

Bu çarkın açılması için ne yapmak gerekiyor bi görevi falan mı var yoksa oyunun bir hatasımıdır anlamadım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
F
10 yıl
Oyunun son durumu nedir ?
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 5 aydır wow dan uzağım sebebi de classlar arası dengesizlik. Şuan da durum nedir shadow priest olarak warrior rog ve dk lara karşı boyun eğiyordum ki dk ve warrior dan geçilmiyordu heryer şuanda durum nedir. Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.