4

Teğmen
12 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
4
4 yıl
Ekran kartı öneri
Merhaba arkadaşlar uzun zaman aradan sonra knight online a başladım ama ekran kartım olmadığı için onboard karttan oynuyorum aşırı derecede kasma oluyor oyunda sistemime uygun 2.el olarak 150 tl ye kadar alabiliceğim kart tavsiyesi istiyorum.

Sistem özellikleri

Anakart:asrock n68-vs3ucc

Ram:KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz

İşlemci:AMD
Athlon II X2 270 AM3 3.4GHz

Psu:250 watt
4
7 yıl
Sigarayı bıraktım :)
Merhaba arkadaşlar sigarayı bırakalı tam 10 ay oldu 8.5 senedir sigara içiyordum son 3 senesi günde 2 paket olarak kullaniyordum nasıl biraktigim konusuna gelince doktora gidip verdiği ilacı 15 gün kullanıp bıraktım sigara kullandığım zamanin fotoğraflariyla şimdiki fotoğraflarim arasinda dunya kadar fark var bırakmak isteyen arkadaşlara tavsiyem doktora danışarak bırakın bence yoksa sonuç olumsuz olucaktır buyuk ihtimalle bırakmak isteyen arkadaşlarada buradan seve seve destek verebilirim merak ettikleri konularda.
4
7 yıl
Lenovo k5 bildirim ve ses sorunu
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır k5 kullanıcısıyım 2 sorunum var birincisi bildirim sesi kendiliğinden kısılıyor ayarlara girip açıyorum ama bazen bildirim geldiğinde anlıyorum sesin tekrar kısıldığını ikinci sorunum swarm bildirimleri gelmiyor ne yaptiysam çözemedim uygulamaya girince geliyor bildirimler ama cihaz ekranina gelmiyor uygulama ayarlarinda herşey olmasi gerektiği gibi bildirimlerden öncelikte seçili ama gelmiyor.
4
7 yıl
Zorunlu trafik sigortası yapılmadan araç satılırmı ?
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bi araç aldım bazı sebeplerden dolayı zorunlu trafik sigortasını yaptıramadım 3 aydır şimdi aracı satmak istiyorum sigortasını yapmadan satabilirmiyim ?
4
8 yıl
Zorunlu trafik sigortası (Acil)
Merhaba arkadaşlar yarın kısmetse ilk arabamı alıcam 1993 şahin yaşım 21 araç 06 plaka ama ben izmirde oturuyorum tahminen sigorta fiyatı ne çıkar ortalama.
4
8 yıl
Beyler acil yardım polislik ile ilgili
Arkadaşlar kardeşim 5 ay önce kuzenimle kavga etti sonra kardeşim telefon ile mesaj attı kuzenime küfür falan etmiş bide seni öldürürüm diye mesaj atmış kuzenimde polise gidip şikayetçi oldu kardeşimde polislik için mülakata giricek bu durum etkilermi onu yarın mahkemesi var kardeşimin polis olmasına engel olurmu.
4
8 yıl
Cevap: Dişçi korkusu (Ciddi)
quote:

Orijinalden alıntı: Trevorax

Benim bir kız kuzen var dişçi masasına oturduğu gibi bayılır.
Ayılmasını beklerler sonra gene bayılır.
Nasıl bir korkuyosa

Bende ç ama bayılıcak kadar değil allah a şükür beterin beteri var :)
4
8 yıl
Dişçi korkusu (Ciddi)
Beyler 1 haftadır çürük dişim ağrıyor doktora gittim ilaç verdi antibiyotik falan kullandım yarın dişin çekilmesi lazım randevum var ama o dişçi koltuğuna oturduğumda iptal oluyorum resmen elim ayağım titriyor bu korkumu nasıl yenebilirim yardım.
4
9 yıl
Smart tv taysiyesi (acil)
Merhaba arkadaşlar maximum 1700 tl ye kadar smart tv alıcam fakat televizyonlar hakkında fazla bilgiye sahip değilim 40" üstü olsun yeter birde bana sorun çıkartmayan bi televizyon olsun görüntü olarak tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
4
9 yıl
Kız ayarlamak (ciddi)
Arkadaşlar 20 yaşındayım 4 ay sonrada askere gidicem sorunum ise bu güne kadar sadece 2 tane kız ile çıktım ve 3 yıldır hiç bir kızla yüz yüze konuşamadım ve bu yaşımda sevgilimin olmaması bana acayip dert oluyor bütün arkadaşlarım kız arkadaşları ile gezerken ben sadece mal gibi onları izliyorum tip olarak düzgünüm arkadaş ortamında en cool olan kişi benimdir muhabbetimde iyidir ama işin içine bi kız girdimi konuşamıyorum ve dediğim gibi 3 yıldır hiç kız ortamına girmedim beyler sizlerden tavsiye istiyorum kız ortamına nasıl girilir veya kız arkadaşı yapmam için neler yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.