D

DH Yönetici
18 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
35 üye
Görüntülenme (?)
1132 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
D
6 yıl
Sanal Para ve Madencilik Bölümü Kuralları

  • Öncelikle forumun genel kuralları her bölümde olduğu gibi bu bölümde de geçerlidir, lütfen kurallar bölümünü inceleyin (Forum Kurallarıhttps://forum.donanimhaber.com/rules.asp )

  • Forumlara gönderilen her mesaj, gönderenin görüşlerini yansıtmakta ve her türlü durumda yazarının sorumluluğu altında olup, kendilerine ait mesajlar dışında moderatörler, adminler ya da webmasterlar, diğer kullanıcı mesajlarının içeriğinden dolayı sorumlu değildirler (Forum Anlaşması, Madde 1:http://forum.donanimhaber.com/registration.asp )

  • Haber veya bilgilendirme amaçlı konularda, haber kaynağının belirtilmesi esastır. Asılsız, kulaktan dolma, kaynağı itibarsız, provokasyon ve tahrik içerikli haberlerin paylaşılması durumunda; konu içeriğine göre konu silinebilir, konu sahibi üyeye cezai işlem uygulanabilir.

  • Karşılaştığınız olumsuz bir davranış karşısında çıkmaz bir tartışmaya girip; aynı üslupla cevap vermek yerine şikayet sistemini kullanmaya özen gösteriniz. Kurallara uymayan konular veya rahatsız edici mesajlar gördüğünüzde de şikayet butonunu kullanarak durumu bizlere bildiriniz. Mümkün olan en kısa sürede, ilgili mesajlara müdahale edilip gereken yaptırımlar (İlgili kural dışı mesaj ya da konuyu gösterimden kaldırma, gereken durumlarda mesaj sahiplerine bölüm ya da genel uzaklaştırma cezaları) uygulanır.

  • Bölüm içerisindeki konulara sürekli olarak konunun açılış amacının önüne geçecek şekilde alakasız mesajlar yazmak ve alakasız resimler koymak yasaktır.

  • Konu içerisinde, sayfa düzenini bozacak şekilde çoklu alıntı ve ek olarak küfürlü mesajlara alıntı yapmak yasaktır.

  • Silinen veya kilitlenen bir konuyu ısrarla, tekrar tekrar açmak ve silinen bir mesajı ısrarla, tekrar tekrar yazmak ceza sebebidir.

  • Krito para piyasalarını manipüle etmeyi amaçlayan, planlayan grupların (Pump-Dump Grupları) paylaşımını yapmak yasaktır. Bu

  • Referanslı link paylaşımı yapmak bunlar için açılmış ana konu dışında yasaktır. (Ana Konu:https://forum.donanimhaber.com/referans-linkleri-ana-konu--130473353 )

  • Bölüm yapısı, aldığınız cezalar, gösterimden kaldırılan konular ve forum yönetimi ile ilgili soru, öneri ve sorunlarınız için Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bölümünü veya Forum Destek Hattını kullanınız. Bu bölüme açılan bu türden konular cevap verilmeksizin silinecektir.

  • Bu bölümü kullanan üyeler, bu kuralları kabul etmiş sayılır.

D
6 yıl
Referans Linkleri (Ana Konu)
Merhaba Arkadaşlar,

Sanal Para Birimlerinin gün geçtikçe popülerleşmesi ve günümüzün en popüler yatırım araçlarından birine dönüşmesi ile birlikte forumda bu konuya olan ilgi her geçen gün arttı ve bize de bununla ilgili forum üzerinde ayrı bir bölüm açıldı.

Bölüm içinde yapılan paylaşımların kalitesi ve üyeleri bilgilendirici içerikte olması herzaman birinci önceliğimiz ancak bildiğiniz gibi pek çok borsa ve madencilik sitesi referans ile gelen üyelerde, referans sahiplerine çeşitli bonuslar sunuyor ve üyelerimiz haliyle bu bonuslardan faydalanmak için referans linklerini forum üzerinde paylaşmak istiyor. Kimi üyelerimizin bu linkleri ilgili ilgisiz her konuda paylaşması nedeniyle forumda bilgi kirliliği olduştuğunu düşündüğümüz ve pek çok üyeden şikayet geldiği için referans linklerinin paylaşımını yasaklamıştık. Ancak bugün üst yönetim ile yaptığımız görüşme ile üyelerin referans linklerini bu konu altında paylaşmasına izin vermeye karar verdik.

İlegal olmayan, BTK tarafından herhangi bir erişim engeli bulunmayan Web sitelerine ilişkin referans linklerinizi bu konu altında yanlızca 1 defa paylaşabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.
D
8 yıl
Travelers (2016 – 2018) (Showcase/Netfix)



İlk bölümü internete düştü. Daha önce açılmış konusu varmı bilmiyorum arattım ama çıkmadı Takip etmeye başlayan var mı?

D
9 yıl
Star Wars: Commander (Strateji)


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lucasarts.starts_goo&hl=tr


Oyunun konusunu göremedim o yüzden açıyorum. var mı oynayan arkadaşlar?

Ben dün başladım karanlık taraftayım

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Edit: Konu Belki canlanır diye resim ekledim
D
10 yıl
CPU Kullanımı sürekli %100 (sorun çözüldü ama performans sıkıntısı var)
Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 2 saat önce ekran kartı driverlarımı güncellemeye karar verdim. Sahip olduğum notebookda intel hd4000 ve nvidia gt650m var ve bunların driverlarını indirip kurdum. Intel driverını yükledikten sonra pc kasmaya başladı ama başta aldırış etmedim diğer driverıda yükledim. Bilgisayarı yeniden başlattığımda işlemci kullanımının %100 olduğunu gördüm. Hemen pc'yi geçmişe aldım ancak sorun düzelmedi hala %100 olarka çalışmaya devam etmekte.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
D
11 yıl
Trabzon’da Galatasaray’a saldırı
Süper Lig’de yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesine saldırı… Trabzon’a gelen Sarı-Kırmızılı ekibin otobüsüne taşlı saldırı yapıldı.

Detaylar geliyor..

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/trabzonda-galatasaraya-saldiri.html
D
12 yıl
Bıçak çeken yıldız adayı Türk kovuldu
< Resime gitmek için tıklayın >

Hollanda'nın PSV Eindhoven takımında forma giyen Okan Köse, takım arkadaşına bıçak çektiği için takımdan gönderildi.

PSV altyapısından yetişen ve gelecekte önemli bir isim olacağına inanılan Okan'ın sözleşmesi, takım arkadaşı Geraldo Alberto Antonio'yla yaşadıkları tartışma sonrası bıçak çekmesi nedeniyle feshedildi.

Hollanda basınında, Türk oyuncunun takım arkadaşıyla kavga sebebinin, Geraldo'nun duş esnasında Okan'ın üzerine idrarını yapması olduğu iddia edildi.

1993 yılında Belçika'nın Hasselt kentinde doğan Okan Köse, futbola 6 yaşında Genk'te başladıktan sonra 12 yaşında Hollanda'ya transfer olarak PSV Eindhoven altyapısına geçti. Okan 2010 yazında takımıyla uzun süreli bir profesyonel kontrat imzalamıştı. Forvet pozisyonunda oynayan Okan, Türkiye'de Galatasaray'ı tuttuğunu açıklamıştı.

Kaynak
D
13 yıl
Red State (2011)



Üç lise öğrencisi genç, bir kadınla buluşmaya giderler. Ancak gittikleri yerde onları büyük bir tehlike beklemektedir: Yaşayış tarzlarını onaylamadıkları insanlara ayinleri sırasında türlü işkenceler yapmakta olan gizli bir tarikat. Tuzağa düşen gençlerin kurtulma çabaları bir dizi olayı tetikleyip, insanın içindeki kötülüğün sınırlarını teste tabi tutacaktır.



D
13 yıl
UEFA soruşturmaya el koydu!
Şike soruşturmasıyla ilgili olarak ilk günden bu yana Futbol Federasyonu ile anlık bilgi paylaşımını sürdüren, ancak Türk medyasında çıkan haberleri de yakından takip eden UEFA, Disiplin Başmüfettişi Pierre Corno’yu bugün İstanbul’a gönderme kararı aldı. Corno, savcı Mehmet Berk ile bir araya gelecek, dosyayı ilk ağızdan öğrenecek

Sonunda korktuğumuz başımıza geldi, UEFA Türkiye’deki şike ve teşvik tartışmalarına resmen el koydu. Soruşturmayla ilgili olarak ilk günden bu yana Futbol Federasyonu ile anlık bilgi paylaşımını sürdüren, ancak Türk medyasında çıkan haberleri de yakından takip eden UEFA, Disiplin Başmüfettişi Pierre Corno’yu bugün İstanbul’a gönderme kararı aldı.

UEFA Başkanı Michel Platini’nin talimatıyla bu sabah İstanbul’a gelecek olan Corno, şike soruşturmasını yürüten Özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ile Beşiktaş Adliyesi’nde görüşerek, gelişmeleri ilk ağızdan dinleyecek.

Şike konusunda UEFA’nın en yetkili uzmanı olarak tanınan Corno’nun Berk ile yapacağı görüşmeye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Başkan Vekili Lütfi Arıboğan’ın da eşlik etmesi beklenirken, sürpriz ziyaretin bir nedeninin de Galatasaray Kulübü tarafından hafta içinde federasyonun şike kararıyla ilgili yaptığı açıklamalar olduğu ileri sürüldü.

Durum nedir meslektaş?

UEFA kaynaklarından edinilen bilgiye göre Pierre Corno’nun savcı Berk ile yapacağı görüşmede soruşturma süreci hakkında bilgi alacağı, toplanan delil ve belgelerin değerlendirmesini isteyeceği ifade edildi. Eski bir savcı olan Corno’nun meslektaşı ile biraraya gelmeden önce Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar’dan da konunun sportif boyutuyla ilgili görüşlerini dinlemesinin beklendiği ifade edildi. Yaklaşık 2 aydır Türk futbolunda görülmemiş bir krize neden olan şike ve teşvik soruşturmasını dikkatle izleyen UEFA’nın, özellikle medyada yer alan iddialar üzerinde durduğu kaydedildi.

Tehlike kapıda

UEFA’nın üst düzey bir disiplin müfettişini Türkiye’ye gönderme kararı almasından sonra gözler Corno’nun ziyaretinden sonra Avrupa Futbol Birliği’nin bir numaralı ismi Michel Platini’ye sunacağı rapora çevrilecek.

Avrupa Kupaları’nda mücadele eden ve adı şike soruşturmasında geçen Türk takımlarının kaderini de belirlemesi beklenen süreçte, Corno’nun gözlemleri ve tespitleri şike yapıldığı yönünde olursa aralarında Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş’ın da bulunduğu temsilcilerimizin Avrupa’dan ihracı gündeme gelebilecek.

Galatasaray ne demişti?

Futbol Federasyonu yönetim kurulunun şike ve teşvik incelemesiyle ilgili 15 Ağustos’ta aldığı kararlardan sonra iki kez ağır ifadeler içeren açıklamalar yapan Galatasaray Kulübü, UEFA’yı işaret ederek, “Kendi kangrenli parmağımızı kendimiz kesemezsek, birileri gelir kolumuzu keser. Biz yapamadık, onlar yaptı diyemeyiz” suçlamasında bulunmuştu.

Federasyon ise bu açıklamaya anında yanıt vererek sarı-kırmızılı yönetimi sert bir dille eleştirmiş ve “Federasyonumuzu hukuka aykırı davranan bir kurum olarak lanse eden ve yurt dışına şikayet etme gibi tarihi yanılgıya düşenleri, Türk futbol tarihimiz affetmeyecektir” ifadeleri içeren yanıtını resmi internet sitesinden yayımlamıştı.

Savunmayı bekliyoruz

Futbol Federasyonu yetkililerinin Pierre Corno ile yapacağı görüşmede geçen hafta alınan “ara kararın” yasal dayanaklarını açıklayacağı, şüpheli şahıs ve kulüplerin savunmalarının savcılık tarafından konan gizlilik kararı nedeniyle alınamadığını anlatacağı bildirildi. CAS’ın (Uluslararası Spor Mahkemesi) “savunma hakkı ihlal edilemez temel bir ilkedir” kararının hatırlatılacağı görüşmede, sportif anlamda disiplin uygulamalarının uygulamaya konabilmesi için gizlilik kararının kalkmasının beklendiği ve bu aşamadan sonra Etik Kurulu’nun yeniden görevlendirileceği söylenecek.

Bu arada federasyonun Etik Kurulu tarafından geçen hafta yönetime sunulan raporunu da Corno ile paylaşacağı, buradaki tespitler ve şüpheler konusunda kendisini bilgilendireceği öğrenildi.

Cemal Ersen / Milliyet

http://www.sporx.com/futbol/sorusturma/uefa-sorusturmaya-el-koyduSXHBQ244965SXQ
D
13 yıl
Van Gaal kovuldu!
Dün akşam saatlerinde Bayern Münih yönetiminin geleceğini tartıştığı L. Van Gaal, bu sabah takımdan gönderildi.

Şampiyonlar Ligi'nden dramatik bir şekilde elenen, ligde şampiyonluk yarışının uzağında kalan Bayern Münih'te beklenen son gerçekleşti.

Bild'in ve Sport 1'in son dakika olarak duyurduğu habere göre Bayern Münih yönetimi, son alınan Nürnberg beraberliğinin ardından geleceğini tartıştığı Hollandalı teknik direktörleri L. Van Gaal'in görevine bu sabah son verdi.

Tecrübeli çalıştırıcı daha önce takımı sezon sonunda bırakacağını açıklamıştı. Takımı sezon sonuna kadar Van Gaal'in yardımcılığını yapan Andries Jonker idare edecek.

Kaynak: Goal.com
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.