A

Yüzbaşı
05 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
34 üye
Görüntülenme (?)
429 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
Ps4 ban yedi çözüm önerileri olan?
Arkadaşlar iki ay önce endonezya dan plus aldım. sonra demo zannedip bir oyun indirdim baktım ki paralı imiş. sonra oyunu silip bankayı arayıp iade istedim ettiler.bir süre sonra önce o hesap sonra sistem ban yedi hicbir hesabtan psn store girilmez oldu.tabi tr sony i aradım ingiltere sony ye yazdim henüz cevap yok ama endonezya sonyden cevap geldi.
parayı yatir açalım diyorlar kit ingilizce anladığım kadarıyla. buraya maili orjinalini vereceğim.iyi ingilizce si olan ve ayrıca bunu yatirirsam sistem ban kalkar mı cevabı bilen yazarsa çok sevinirim.
A
8 yıl
Türk telekom genel arıza mı kablo hırsızlığı mı planlı bakım mı?
Arkadaş bu ay ne felaket bir aydır anlatamam.iki hafta internetsiz ve telefonsuz kaldık ok telefon önemsiz ama ya internet.istanbul gaziosmanpaşa gibi merkezi bir yerde hele.defalarca aradım genel arıza diyorlar başka cevap yok.tüm mahallede iki hafta net yoktu rivayete türedi yok fiber dosuyorlar diyenler kablo hırsızlığı olmuş diyenler.neyse 15 gün sonra net geldi.sevindik ama.sevinç bir hafta sürdü bu hafta yine kesildi ve cevap yine aynı telekom arıza genel arıza der mahalleleri kablo hırsızlığı der ttyi defalarca aradım planlı bakım çalışmasi diyorlar ama ne zaman bitecek demiyorlar kafayı yiyeceğim.
A
9 yıl
japon balıklarım aniden öldüler sebep ne olabilir?
mrb sevgılı arkadaslar.ben 3 ay once kardesımın hedıyesıyle 100lt lık bır akvaryuma ve 3 japon balıgına sahıp olmustum.bır ay sonra annemler petshoptan 2 tane daha japon almıslar.akvaryuma kondu.ancak 15 gun sonra bır tanesı yan yuzmeye basladı ki yemi balık basına gunde 1 kez verdım.o balık bır kac gun sonra öldü ardında dıger balıklarda aralarında yaklasık bır hafta surelerle aynı semptomları gosterıp öldüler.balık olmeye yakın hep saklanmaya calısıyordu nefes zor alıyordu yan yuzuyordu hepsınde aynı seyı yasadım suan sadece copcu kaldı.ben cok uzuldum ve yenı balıklar almayı dusunuyorum.bılgısı olan arkadaslara sorum akvaryumu tamamen temızleyıpmı alayım balıkları?hastalık bulasmıs olabılırmı akvaryuma?ısıtıcısı fıltresı uv ısıgı kumu vs var sebep ne olabılır bılgısı olanlardan rıca edıyorum tesekkurler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.