T

Binbaşı
14 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
6 yıl
Bluetooth amfi
Merhaba
https://tr.aliexpress.com/item/2017-Latest-Nobsound-F900-Mini-Bluetooth-Digital-Amplifier-Hifi-Stereo-Home-Audio-Power-AMP-50W-50W/32829367169.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.50984c4dUJnmHp linkte bulunan amfiden sipariş verdim. Amfi için 2*50 watt deniyor. bu amfiye sahibinden üzerinden bulduğum müzik seti kolonlarını bağlayabilirmiyim? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-sony-ss-vz50-md-hoparlor-612111132/detay/ bunun gibi yada bunun gibi https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-sony-ss-l90v-stereo-hoparlor-temiz-605961895/detay/

Yada sizin bunu al bu daha iyidir dediğiniz bir model mevcutsa bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bass lar benim için önemli. Bunuda belirtim.
T
7 yıl
SONY STR-DH770 e uygun hoparlör
Herkese merhaba. SONY STR-DH770 alma arifesindeyim. amfim ile birlikte maksimum 1000-1500 arası hoparlör 2. el sıfır farketmez ne alabilirim? önerileriniz nelerdir. film ve müzik için kullanıcam. Bütçemi ne yazıkki arttırmam mümkün değil. zaten alıcağım herşeyi taksitle alıcam.
Müzik için stereo amfi gerektiğinin farkındayım ancak durumum şu anda ancak buna el veriyorki daha öncesinde z5500 ile müzik dinleyen ve bundan bile zevk alan bana bu sistemin başka bir zevk yaşatacağını düşünüyorum.
Odam 20 m2 ancak gelir. ancak bir kaç seneye zaten taşınıcam. haliyle yer sorunumda var.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
T
7 yıl
30 m2 ye tavsiye verebilicek varmıdır?
Herkese merhaba

Sadece soğutma yapmak üzere en üst kat güney doğu cepheli yalıtımı normal seviyede ve kare şeklinde olan salon için klima tavsiyeniz nelerdir? yazın çok sıcak oluyor her üst kat gibi.

Bütçe olarak aklımda birşey yok. ben 24000 BTU luk düşünüyordum ancak forumda baktığım kadarıyla 18000 BTU lukta öneriliyor.

Değerli görüşleriniz için şimdiden çok teşekkürler..
T
8 yıl
özel mesaj
Özel mesaj göndermede sorunlar mevcut. Göndermiyor.
T
8 yıl
yoğuşmalı kombi
Merhaba

Arkadaşlar en üst kat ve soğuk olan bir daire için 1500 tl ye kadar yoğuşmalı kombi önerisi verebilirmisiniz?

Kıymetli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
T
8 yıl
Creative X-Fİ Surround ile kullanılmak için 5.1 surround
Merhaba
Arkadaşlar DTS ve DD x264 filmlerimi güzel bir şekilde 5.1 olarak seyredebileceğim bir kulaklık almak istiyorum. Önerilerinizi rica ediyorum. Oyun çok az olucak. belki arada müzik dinleyebilirim.
Kablosuz olması tercih sebebimdir.

Logitech G930 ve Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless Gaming Headset v2 a

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
T
8 yıl
Film için 5.1 surround kulaklık önerisi lütfen
Merhaba
Arkadaşlar DTS ve DD x264 filmlerimi güzel bir şekilde 5.1 olarak seyredebileceğim bir kulaklık almak istiyorum. Önerilerinizi rica ediyorum. Oyun çok az olucak. belki arada müzik dinleyebilirim.
Kablosuz olması tercih sebebimdir.

Logitech G930 ve Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless Gaming Headset v2 arasındayım.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
T
8 yıl
Film izlerken kullanılmak için 5.1 surround Kulaklık tavsiyesi lütfen...
Merhaba
Arkadaşlar Creative X-Fİ Surround Harici ses kartı ile DTS ve DD x264 filmlerimi güzel bir şekilde 5.1 olarak seyredebileceğim bir kulaklık almak istiyorum. Önerilerinizi rica ediyorum. Oyun çok az olucak. belki arada müzik dinleyebilirim.
Kablosuz olması tercih sebebimdir.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
T
9 yıl
Soundbar LG LAS450
Arkadaşlar bende LG LAS450 var. ben cihaza pc ps4 bağladım tv de hdmi ile bağlanıcak. ps4 ve pc optik çoklayıcı ile bağlı. manuel olarak ben seçiyorum hangi cihazın aktif olacağını. pc deki bağlantımda usb Creative Sound Blaster X-Fi Surround ses kartı ile.

Benim sorunum cihazın ekranında DD. yada buna benzer ses formatlarını göstermiyor. yani doğal olarak bu sesleri direk alamıyorum. acaba arada kullandığım optik çoklayıcıdan dolayımıdır? bunun yerine kullanabileceğim bu formatları kayıpsız olarak bulabileceğim bir çoklayıcı mevcutmu? Ekranda sadece Optik bağlantı yazıyor.

Birde diğer sorum şu: Creative Sound Blaster X-Fi Surroundu daha önce Z5500 ile kullanıyordum. o zaman ayarlardan 5.1 seçiliydi. şimdi neyi seçmem gerekiyor? ençokta burda kafam karışıyor. lütfen yardımcı olurmusunuz?
T
9 yıl
Cevap: SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
@TP-LINK TURKIYE çok zayıf sinyalleri bile rahatça yakalayabilicek fişe takıp kullanabileceğimiz bir repeater modeliniz varmı?

tp link 740n mevcut. onunla zorda olsa sinyali yakaladım. ancak gerekli ayarları sanırım tam olarak yapamadığım için repeater olarak çalıştıramadım. wan ve lan ayarlarının kurulumunda sorun yaptım.
Yani bana tp link 740n gibi hatta daha kuvvetli şekilde ağı bulup dağıtıcak bir cihaz lazım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.