B

Yüzbaşı
21 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
239 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Golf 7 epc ve motor arıza ışığı
Merhaba arkadaşlar 2014 model golf 7 1.4 tsı aracımda epc ve motor check ışığı yandı araç gaz yemiyor aracım manuel 1 ay kadar önce varex egzoz yaptırdım downpipe borusu orjinal aracımda chip yazılım bulunmamaktadır sorun ne olabilir teşekkürler
B
9 yıl
Telefonum aşırı ısınıyor
Arkadaşlar böyle bir sorunum var son aylarda 3G de 5 dakika kullanımda telefon öyle bir ısınıyor ki elime alamıyorum yakıyor. Şarjdayken asla kullanamıyorum arkasına buz koymuşluğum bile var korkup. Normal olmadığını düşünüyorum sizce zorluya götürsem sonuç alabilir miyim? Yol çok uzak değsin istiyorum. Telefon 5S.
B
9 yıl
LTE(4G) Hakkında
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Turkcell 4G yi çok yakında getiriyor. Fakat aklımda şöyle bir soru var 3G ile gördüğümüz batarya süreleri malum. Bu durum 4G de ne olur daha mı fazla sömürür acaba? Bazı kaynaklar 4G nin 3G den daha az batarya harcadığını söylüyor sizin fikirleriniz nelerdir?
B
10 yıl
Fleksy klavye alınır mı?
Arkadaşlar Apple'ın klavyesinden çok memnunum ama bir değişiklik olsun istiyorum ve klavye arayışındayım klavyenin yorumlarına baktım. Olumlu yorumlar göremedim sizce satın almaya değer mi merak ediyorum.
B
10 yıl
Küçük Bir İpucu
Demin keşfettiğim bir ipucunu paylaşmak istedim. Cihazımızda sol üstte geri butonu konumlandırılıyor genelde bildiğiniz gibi. Bir çok uygulamada sol üste basmadan ekranın en solundan sağa doğru çekerseniz hızlıca geri gidebilirsiniz. Bu safari içinde geçerli ve kullanımı gerçekten hızlandırıyor.
B
10 yıl
En uygun iPhone 5S nereden bulabilirim?
Arkadaşlar iPhone 5S almak istiyorum 6 çıkacağını biliyorum ama son model olsun merakım yok 5S işimi görür en uygun nereden alabilirim?
B
10 yıl
Sizce girebilir miyim lütfen yardım edin
2012 de 120 k ile alan ve 2013 te 150 k ile alan bir okulu tercih edeceğim. Sıralamam mf-1 157 k girebilir miyim sizce ihtimal durumu nedir?
B
10 yıl
Monk\u0027un Durumu
Arkadaşlar monk pvp de ne kadar etkili şu anda? Dk`lar ortalığı ağlatıyor gibi gözüküyor. Sizce monk ne durumda ve monk–mage ikilisi ne kadar uyumlu?
B
10 yıl
iPhone 3GS Güncellemeli mi?
iPhone 3gs kullaniyorum arkadaslar eski telefonum bozuldu idareten bunu kullanicagim bir sure. Su an telefonda ios 5 yuklu sizce 6 ya guncellersem cok kasar mi?
B
10 yıl
UNUTULMAYACAKLAR NOTLARIM [LYS FİZİK]
Umarım yardımı dokunur arkadaşlar. Bilgi paylaştıkça çoğalır :)
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.