O

Yüzbaşı
02 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
6 yıl
Harddiskle ilgili ciddi bir sorun acil yardım bekliyorum.
Merhaba sevgili forumdonanım üyeleri hepinize hayırlı seneler diliyorum şimdiden.
Konuya gelirsek, ben arşiviciyim ve seagate expansion 2 tb harddiskim var ve içinde yüzlerce film var.
Annemler film izlemek istedi televizyona taktım izlediler daha sonra ben bilgisayarda otururken söküp getirdiler, harddiski pcye taktığım zaman içinin bomboş olduğunu formatının exfat olarak değiştiğini ve içinde android adlı bir klasör olduğunu gördüm.
Normalde takınca adı "seagate expansion drive" olarak görünürdü şuan yerel disk diye görünüyor.
Çıldırmak üzereyim lütfen yardımcı olun arşivimi kaybetmek istemiyorum bir sürü filmim vardı bulmam indirmem çok sıkıntı olur.
Böyle bir şey nasıl olabilir çözümü nedir?
O
7 yıl
Bilgisayar ile ilgili bir sorun, yardım bekliyorum
Merhaba arkadaşlar arkadaşım 2.el laptop aldı fakat bir sorun yaşıyor bilenlerden yardım bekliyoruz
Laptobu açarken mavi bir ekran geliyor ve ekranda RECOVERY hatası adı altında ''there was a problem with a device connected to your pc" diye bir hata alıyoruz, format atmak istiyoruz fakat atamıyoruz, cd den denedik olmadı, usbden denedik yine olmadı ve hatayı anlamış değiliz, bu hata nedir ve çözümü nedir, sorunun fotoğrafını aşağıda fotoğraf olarak ekledim herkese şimdiden teşekkür ederim

http://imageresim.com/images/00295429965296989240.jpg
O
7 yıl
Bilgisayar ile ilgili bir sorun
Merhaba arkadaşlar arkadaşım 2.el laptop aldı fakat bir sorun yaşıyor bilenlerden yardım bekliyoruz
Laptobu açarken mavi bir ekran geliyor ve ekranda RECOVERY hatası adı altında ''there was a problem with a device connected to your pc" diye bir hata alıyoruz, format atmak istiyoruz fakat atamıyoruz, cd den denedik olmadı, usbden denedik yine olmadı ve hatayı anlamış değiliz, bu hata nedir ve çözümü nedir, sorunun fotoğrafını aşağıda fotoğraf olarak ekledim herkese teşekkür ederim.http://imageresim.com/images/00295429965296989240.jpg
O
7 yıl
Bulamadığım bir müzik, bilenlerden yardım bekliyorum
Arkadaşlar bir parça var adını bir türlü bulamıyorum, bildiğim kadarıyla tarif edeyim, müzik trap mix gibi bir müzik yani remix bir parça, traplardaki klasik o kadın sesi olur ya yine o tonda bir kadın sesi bişeyler söylüyor sonrasında nakarata gelince hızlı bir şekilde art arda ''la la la la la la la la la la" diyor.
Bilenleri bekliyorum

Aşağıda isimlerini vereceğim parçaları biliyorum ve hiçbirisi değil bunların haricinde dediğim parçaya yakın yeni bir remix parça biliyorsanız lütfen söyleyiniz

Naughty Boy - La la la
Jedi Mind Tricks ft Pacewon & Young Zee-Design In Malice sottotitoli in italiano
ATC - All Around The World
Auburn: La, La, La (Featuring Iyaz) Official Video
Dwin - LaLaLaLaLa
Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head
BÖ - Waqqaberry
Who's That Girl - Eve (DJ Zivd remix)
Dj Kantik - La La La Süper Remix
DJ Remix Bass Beat Bitung { LA LA LA LA LA }
Akra - L'ai L'ai
O
7 yıl
Sony Xperia M4 Aqua İle İlgili Bir Sorun
Herkese merhabalar, telefonumda birden bire ortaya çıkan bir sorun oluştu ben çözemedim bilenlerden yardım bekliyorum.
Sorun şu, birisini aradığım zaman (normal arama,whatsap farketmiyor hepsi için geçerli) normal olarak konuşunca ses sorunsuz gidiyor fakat hoparlöre aldığımda karşıdan ses geliyor ama benim sesim gitmiyor, whatsapp'tan görüntülü arama yapacam yapamıyorum, bazen hoparlöre almak durumunda kalıyorum yine alamıyorum, bu arada sorunsuz ses kaydı da yapabiliyorum whatsaptan ve ses kaydediciden..
Sorunun mikrofonla ilgili değil de yazılımla ilgili olduğunu düşünüyorum, lanet olası 6.0a nerden geçtiysem hayatımı kararttı zaten.
Bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum çok teşekkürler
O
7 yıl
Ehliyet ile merak ettiğiniz bazı şeyleri açıklıyorum
Merhaba arkadaşlar forumda gördüğüm bir kaç şeyi açıklamak istiyorum.
Öncelikle randevudan başlayayım, randevu sitesinden bakıldıgında randevu bulamıyorsanız üzülmeyin çünkü randevusuzda gitseniz orada azda olsa randevusuz işlem yapıyorlar, ben 2 3 ay takip ettim bulamadım, direksiyon sınavını kazandıktan sonra 1 hafta kolladım ve buldum şuan ehliyetimi aldım.
Orada ki memurların moraline kafasına göre değişiyor bu iş, eğer sizi severse ve kafası iyiyse yapmak istiyorsa randevusuzda yaparlar.
Ben tekirdağdayım yapıyolar yani şahit oldum ve sordum konuştum.
Ben 17 şubat cuma günü randevu aldım gittim, bugün ehliyetim geldi , aslında şehre geldi dağıtıma yarın çıkacaktı ben kendim bugün çarşamba günü gidip pttden aldım.
Açıkçası bu kadar erken (4gün) de geleceğini tahmin etmiyordum 10-12 gün sürer diyordum fakat geldi valla.
Verdikleri kağıdı da yırtıp attım.
Bu arada emniyette işler çok uzun sürmüyor sıranız gelince gidiyorsunuz memur dosyaları alıyor 2-3dk işlem yapıyor sonra size soru soruyor adres telefon falan sonra hemen geçip parmak izi alıyorlar toplam 7-8dakikada işiniz bitiyor, bu süre yoğunluğa ve ile göre değişebilir tekirdağ merkez için bu şekilde.
Benim anlatmak istediklerim ve forumda cevap arandığını gördüğüm konular bunlar sizlerin sormak istediği başka sorular varsa buyrun sorun :)
O
7 yıl
Bilgisayarımda ki Anlayamadığım Sorun Yardımlarınızı Bekliyorum
Arkadaşlar herkese merhabalar, benim bir tane masaüstü bilgisayarım var 2012 de aldım o gündür falan kullanıyorum, i3 2120, 8gb ram, 64bit bir ekran kartı var.
Bugüne kadar sorunsuz kullandım fakat dün bir sıkıntı oldu, dün sabaha kadar 3 adet hdd taktığım halde sıkıntı çıkarmayan bilgisayarım dün akşam saat 10 gibi yine harddiskleri taktıktan 15-20dk sonra birden bire kapandı , sonra 3 harddiskide söktüm, açıldı bilgisayar 5 dk sonra yine kapandı, bekledim bidaha açtım sonra yine kapandı, daha sonra ise basınca tam açılacakken yine kapanıyodu bununda ilerisinde öyle bir hale geldi ki basıyorum 5sn sonra kapanıyo hale geldi, sonra 1 2 saat bekledim ve kasayı açıp süpürgeyle tüm tozlarını falan çektim , ramlerini söküp taktım, saat 12 falan olmuştu yine açıldı 10 dk falan oynadım sonra pat yine kapandı.
Öylece bırakıp uyudum ve az önce bilgisayarı açtım ve şuan bu yazıyı yazıyorum ama her an kapanma ihtimali var.
Sorun nerede ve nasıl anlarım inanın bilmiyorum bilenlerden yardım bekliyorum herkese teşekkür ederim :)
O
7 yıl
SATILIK MOTOSİKLET MONTU DETAYLAR İÇERİDE
O
7 yıl
Kahraman Polisimiz Fethi Sekin İçin Sende Gel ve İmzala
https://www.change.org/p/fethi-sekin-in-yak%C4%B1nlar%C4%B1na-destek-ol?source_location=petitions_share_skip


Arkadaşlar hepimizin başı sağolsun, yapanları Rabbim kahru perişan eylesin.
Sizlerden bu kampanyayı imzalamanızı ve yaymanızı rica ediyorum.
Teşekkürler
O
7 yıl
Yazıcı ve Tarayıcıdan Anlayan Lütfen Yardım Etsin
Arkadaşlar bir tanıdık bana yazıcı verdi zamanında almış hiç kullanmamış sağlam dedi, markası lexmark x1270 , yalnız cd'si olmadığı için sitesinden işletim sistemime göre driver indirdim, driver kurmadan önce aygıt yöneticisinde yazıcıyı görüyor fakat ünlem işareti vardı, driver kurunca ünlem gitti.
Ben yazıcının normal yazdırma tuşuna bastığım da ses çıkıyo kağıt koyunca çekip çıkarıyor ama kartuşu yok sanırsam o yüzden birşey yazmıyor.
Benim yazıcı kısmıyla işim yok sadece tarayıcı kısmını kullanacağım ama kullanamıyorum.
Google'da arattığım zaman all-in-one diye bir program görüyorum bu markanın kendi programı sanırsam ama bir türlü indiremiyorum indirme linki yok.
Bu yazıcıyı nasıl kullanacağım biri yardım etsin uğraş uğraş sonuç alamadım sinirde etti zaten, yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.