Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
952
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony kdl 46w905 Hakkında
A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Millet selamlar,

Kalp krizi geçirmeden ya da depresyona girmeden yani kısacası üzerine aylarca uzun uzadıya düşünmeden bir televizyon almaya karar verdim. Sony kdl 46w905. 2013 yapımı bir televizyon sanırım bu. Yerli ve yabancı testçilerden geçer not almış iyi bir televizyon gibi duruyor ama bir de kullananlara danışmak istedim.

Bu televizyon hakkında kullanan ya da fikri olup paylaşmak isteyen arkadaş olursa çok sevinirim.

Teşekkürler



_
9 yıl
Çavuş

Bütçeni bilmiyorum ama 905 serisi benim çok hoşuma gitmişti. 47w805. Kullanıyorum ps4 bağlı. Bir alt model olmasına ragmen çok memnunum. Ben tavsiye ederim. O dönemde bütçemi aştığı için almamıştım.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @antylwa
A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bilgiler için teşekkürler.

İlk başlarda ben de 805 düşünüyordum ama biraz çeyizlik alış olacak benimki o nedenle biraz daha iyisini alabilirim diye düşündüm. Maç ve Film izlemeyi düşünüyorum genellikle. Bu televizyonu alacağım sanırım. Peki hocam şöyle sorayım 2013 yapımı bu televizyon kaç sene götürür sence ? Çok büyük teknolojik beklentilerim yok ama çağının çok gerisinde kalır mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı

Bir yıla yakın bir süredir bu televizyonu kullanıyorum . Görüntüsü , siyah derinliği oldukça tatminkar . Web arayüzü kullanışlı , gerçi ben sadece youtube 'a giriyorum . 2-3 saatlik filmlerde donma ve takılma problemi olmadan ve 1080 olarak seyredebiliyorum . Sesi tatminkar . keşke 55 inch. olanı alsaymışım da diyorum . Kısacası oldukça iyi bir televizyon ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @antylwa
A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler bilgi için. Fiyatı 3700-3800 civarında. 4K pompası var bu aralar ortalıkta o kafamı karıştırıyordu ama artık neredeyse eminim. Deneyimlere güvenmek gerekli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.