Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
964
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
O
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: seyhkeahin

android kullanıcısıyım note 3 üm var iphone 6 plus cikinca iphoneyi denemeye karar verdim bi arkadaştan bi süreliğine kullanmak için iphone 4 aldim JB yaptim
önereceğiniz illaki olması gerek dediğiniz programlar varmıdır

kardeş kullandıgım tweaklar

activator ( muhteşem bir program, tuşlara ve ekranın üzerine heryerine bir sürü kısayol komutu atayabiliyorsun olmazsa olmaz )
airblue ( android gibi bluetooth ile dosya paylaşımı oldugunu söyleyorlar kurdum ama denemedim )
betterwifi 7 ( ayarlarda wifi kısmına ek bilgiler ve seçenekler getiriyor iyidir )
callbar ( arama işlemleri için bir uygulama videosunu izleyin anlatmaktan daha iyi olacaktır izlemeniz )
ccloader ( bu ve alttakini control center i kişiselleştirmek için kullanıyorum, istediğiniz ayaları ekleyip çıkarın kullanılışlı olmazsa olmaz )
ccsettings
cydelete ( cydia dan kurdugunuz programalrı üstüne basık tutarak silmenizi saglıyor tıpkı appstore uygulamarı gibi. zaman kazandıran güzel bir uygulama )
f.lux ( gece rahat okuma için ekranı sarartıyorsunuz işe yarıyor gözü yormuyor )
infinitidock ( alttaki dock a hem ek satırlar ekler hem de dock a yerleştirebileceginiz sayıyı arttırır )
link store ( bunlar hakkında forumda yazı yazılması yasak o yüzden anlatmıyorum dostum )
linktunes ( bunlar hakkında forumda yazı yazılması yasak o yüzden anlatmıyorum dostum )
lockspeed (kilit ekranda iken ekranı sola kaydırıncafavori aramalarınız çıkıyor ancak bende düzgün çalışmadı çalışsa süper bişey bence )
navigatefrommaps ( iphone harita uygulamasındaki bir noktayı , telefonunuzda kurulu diğer navigasyon uygulamaları ile bulmanızı saglıyor.. yani watsap ile gelen konum bildirimi harita ile açılında bu noktaya şu navi programı ile git deyin ( misal igo veya sygic ) o zaman o program açılıyor ve o noktaya yol ayarlıyor bence vazgeçilmez uygulama ama kimileri için çok gereksiz )
passwordpilot ( ios appstoredan program indirirken sürekli şifre girmekten kurtarıyor. şifrenizi kaydedin o girsin sadece tamam tuşuna basın
phonebuzzer ( karşı taraf telefonu açınca telefon iki defa titriyor. androidde görmüştüm ve kıskanmıştım bazen çok faydalı oluyor üstelik yolda yürüyüp arama yaparken elde telefon beklemiyorsunuz karşı taraf açar mı diye, ancak telefonun titreşimi açık olmalı yoksa titremez )
springtomize 3 ( telefonun menüsünde her türlü ayar yaparsınız. sütun ve satır sayısı değiştirme efektler klasör içi klasör ve niceleri vazgeçilmezdir )
swipreexpander ( muhteşem bir klavye uygulaması daha videosunu izleyin daha iyi derim ama özetle klavyeye ek fonksiyonlar katıyor. ikeywi 2 ye benziyor ancak ondan daha iyi. üstelik ikeywi crack yapılsa da olmuyor kilit ekranına hi pirate yazısı ve bir elemanın resmi geliyor sanırım yazılımcı bilmiyorum önemli de değil. )
winterboard ( tema kurulumu için uygulama ben tema kullanmam ancak kullanmak istersen aklında bulunsun bu lazım. zaten tema kurmaya çalış cydia dan otomatik olarak bu da yüklecenektir o yüzden sıkıntı yok dostum. )

umarım faydalı olmuştur hayırlı günler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.