Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
846
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monster-asus kararsızlık
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.Msi bilgisayarımı sattıktan sonra masaüstünüde satıp masaüstünün yerini alacak bir sistem arıyorum.Msi ge serisini düşünüyordum.Malzeme kalitesini beğenmediğim için vazgeçtim.gtler ise çok pahalı.Aklımda iki bilgisayar var.
biri monster;http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464069&kat=6453&lang=tr-TR#.VEYXXRbLFiQ
diğeri asus rog:http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g-series-g750jw-nh71-notebook-fiyati,112308.html
Benim için kasa sağlamlığıiservis gibi konular önemli.monster özellik olarak daha iyi fakat parçalar 1 yıl sonra dökülmeye başlayacaksa asus alıcam.Kullanıcılar kıyaslama yapabilirse sevinirim.ve en çok merak ettiğim ısı problemi.Kullandığım msida gtx765m vardı.turbo fan açık olmasına ragmen kılavyeye ısıyı veriyordu maşallah.Bütçe olarak en fazla 3600 lira verebilirim



M
9 yıl
Binbaşı

Sn. blackbox34;

Sizin de linkini vermiş olduğunuz TULPAR T7 V2.3 ürün modelimiz aslında içerdiği özellike göz önüne alındığında sınıfının en iyi fiyat garantisi ile satılmakta olan bir ürün modelimizdir. Size alternatif olması açısından başka bir modeli daha aşağıya ekledik.

3599 TL 'lik fiyatı ile bu segmentin en çok tercih edilen ve satın alınan 17.3" 'lik modellerinden birisi olan TULPAR T7 V2.3.1

Bu modelimizin genel karakteristik özellikleri özetle aşağıdaki gibidir.

4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4710MQ işlemci, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz bellek, 750GB 7200RPM sabit disk, 17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX870M 192-Bit DX11.2 ekran kartı, IŞIKLI Klavye, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, 4 Adet Disk Desteği (3x mSATA RAID 0/1 Ops. + 1x HDD & SSD Ops.), 2 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ KARGO

3599 TL 'lik fiyatı ile sınıfında içerdiği özellikler dikkate alındığında F/P anlamında rakipsiz bir ürün modelimiz olan TULPAR T5 V1.2.1

Bu modelimizin genel karakteristik özellikleri özetle aşağıdaki gibidir.

4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4710MQ işlemci, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz bellek, 1TB 7200RPM sabit disk, 15.6" QWHD+ 2880x1620 3K IPS Parlak LED Ekran, 3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX870M 192-Bit DX11.2 ekran kartı, IŞIKLI Klavye, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, 4 Adet Disk Desteği (3x mSATA RAID 0/1 Ops. + 1x HDD & SSD Ops.), 2 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ KARGO, TAŞIMA ÇANTASI

Önerdiğimiz her iki ürün modelimizin de hem donanım özellikleri bakımında oldukça güçlü, hem de soğutma performansı açısından bakıldığında üst düzey bir soğutma kapasitesi sunmaktadır Kasa dayanıklığı ise her iki modelimizde de oldukça sağlamdır.

Tüm bu tavsiyelerimizin dışında Peki Neden Monster 'ı tercih etmelisiniz sorusuna ilişkin özellikle Neden MONSTER ? linkindeki sayfamızı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Biz MONSTER markası olarak bir dizüstü bilgisayardan en yüksek performansı bekleyen bilinçli bir kullanıcı profiline OYUN, MİMARİ ve GRAFİK TASARIM, CAD/CAM vb. uygulamalarda sorunsuz olarak kullanılabilecek; uluslararası markalara göre oldukça ekonomik, daha iyi özellikte bileşenler içeren ve en yüksek performanslı dizüstü bilgisayarların üretimini yaparak destek veriyoruz.

Ayrıca tüm MONSTER noteboook modellerinde OYNAYAMADIĞINIZ OYUN ya da ÇALIŞTIRAMADIĞINIZ TASARIM / CAD-CAM programı olursa anında iade garantisi veriyoruz.

Bununla birlikte tüm MONSTER notebook modellerinde ilk 15 gün için koşulsuz ürün iade garantisi veriyoruz. Kullanıcılar herhangi bir MONSTER notebook modelini satın aldıktan sonra 15 gün boyunca ürün üzerinde istediği uygulamaları çalıştırarak ürünümüzü test edebilir ve en küçük bir memnuniyetsizliğinde evimin duvarına rengi uymadı bile dese ürünü hemen iade ederek parasının iadesini talep edebilir.

MONSTER notebook modellerinde ilk 30 gün içinde çıkabilecek sorunlarda birebir, anında yeni bir ürünle değişim garantisi veriyoruz. Bu süreç içinde üründe oluşabilecek tüm teknik sorunlarda ürünü hemen yeni bir ürünle birebir değiştiriyoruz.

MONSTER notebook modellerinde ilk 30 gün içinde çıkabilecek ÖLÜ PIXEL hatalarında anında yeni bir ürünle birebir değişim garantisi veriyoruz. ÖLÜ PİXEL nedeni ile değişim garantisi uluslarası markalarda min. 5 - 6 adetten itibaren başlarken MONSTER notebooklarda 1 adet ÖLÜ PIXEL çıksa bile ürünü yeni bir ürünle birebir değiştiriyoruz.

Tüm bu konulardahttp://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkindeki iletişim numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşüp bilgi alabilirsiniz. Monster ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri




Bu mesajda bahsedilenler: @blackbox34
B
9 yıl
Yarbay

MSI GE serisinin malzeme kalitesi oldukça iyi aslında, zevkleriniz farklı sanırım, zevkler renkler farklı tabii.

Elime geçen cihazlar içinde Asus marka dizüstüler hep cefakar cihazlardı, Asus garantisi de oldukça iyiydi bana karşı, ben hoşnut olmuştum. Asus cihazların genelinde gördüğüm sıkıntı ise fanlarının kısa sürede yağ kaybedip hırıltı çıkarması. Hepsinde olacak diye bir şey yok, ama ilginçtir ki çok karşılaştım.

ROG serisi cihazlar safkan oyuncu ekipmanlarıdırlar. Dizaynları olsun malzeme kaliteleri olsun beni hep cezbetti, memnun etti, sağolsunlar etrafımdakiler sayesinde dizüstü dahil olmak üzere birkaç ROG serisi cihaz kullanma şansım oldu, kendim ROG serisi bir dizüstüye para denkleştiremedim, ama markası, dizaynı, kalitesi, ROG adı fiyatını hak ediyor. Cihazın fiyakalısını severim de :D





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakesan -- 21 Ekim 2014; 14:26:15 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.