Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
763
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pc windows yuklerken hdd yi gormuyor.
E
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadasin 4-5 yillik pc sini format atmak istedim. Hdd nin bir bolumunde recovery bolumu var. Ancak sorun olustu windows acilmiyor. Bende yeni windows 7 yuklemek istedim ama hdd yi gormuyor. Yeniden tara gibi birseyler cikiyor. Orada hdd c: d: ve e: bolumleri gorunuyor. Icindeki dosyalarda gorunuyor. Ama windows yuklenecek aygit bulanamadi diyor. Basit bir yolu varmi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
10 yıl
Teğmen

pc kac yillik



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
10 yıl
Yarbay

Her şeyden önce harddiskte sistemi yükleyeceğin boş bir alan oluşturman gerekiyor. D'den ayır bir 60'lık varsa müsait, daha sonra boş alana yükle sistemi.

Kolay gelsin. :)



O
10 yıl
Teğmen

Benim eski bilgisayarımda başıma geldi yaklaşık 10 yıllık pc kur dosyalarını yüklüyor windowsu yüklemiyordu sisteme takılı hdd bulunamadı diyordu herşeyi yaptım aynı yerde takılıp durdu sonra farkettim işlemcinin üzerinde neredeyse macun kalmamış temizleyip yeniden macunladım (ben diş macunu sürüm termal yoktu) bir kontrol et ramleri de sert bir silgiyle sil derim
Sonuç eski pc nane ferahlığıyla yeni pcye kafa tutuyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrkrmtc -- 15 Ekim 2014; 10:24:09 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dervis2007
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.