Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
845
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MSI GE70 2PC-291XTR Apache almayı düşünüyorum öneriler tavsiyeler ?
D
12 yıl (242 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

http://www.n11.com/msi-ge70-2pc-291xtr-apache-ci7-4710hq-8gb-2gb-173-dos-notebook-P32638171/?cid=604001_el-shp-bilgisayar&prod_id=32638171&gclid=CN2CmouHqsECFbPJtAodEFcAnQ

http://www.hizlial.com/msi-ge70-2pc-291xtr-apache-i7-4710hq-25ghz-8gb-128ssd1tb-2gb-gtx850m-173-freedos-notebook/10399233?gclid=CNjH2YyHqsECFebMtAodSxkAuQ

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc291xtr-apache-core-i74710hq-8gb-128gb-ssd--1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos/p_56704/

dediğim bilgisayarı bu 3 linkten birinden almayı düşünüyorum . bilgisayarla alakalı bi sorun , olumsuz bi durum var mı bilen yardımcı olabilir mi ?

(n11.com daki daha pahalı ayrıca garanti ile alakalı bi durum mu var hangi siteden almamı tavsiye edersiniz ? )

ayrıca 3000-3500 bandında önerebileceğiniz başka bilgisayar var mı ? hem oyun için hem de genel işlerim için kullanıcam ( pc mühendisliği okuyacağım)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
12 yıl (995 mesaj)
Yüzbaşı

Bunu kullanan bi arkadaşım var, şu an memnun. Gayet şık görünümlü bir laptop ve ekran paneli de kaliteli. Isınması sorun oluşturabilir, 95-100 derece arasını görüyordu. Ama çeşitli ayarlarla 80 civarına çekti. Bunun dışında güzel pc, alınabilir. Pcdepoyu da önerebilirim, imzamdaki pcyi ordan aldım, bir sorun olmadan elime ulaştı.




Bu mesajda bahsedilenler: @darkscreamm
D
12 yıl (242 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler yorumunuz için . Isınmayı nasıl cozdu arkadaşınız ? Çok problem oluşturacaksa baska seceneklere yöneliyim ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl (242 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Başka bişey söyleyen yok mu alıcam pc yi , burayı bekliyorum :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ê
12 yıl (1069 mesaj)
Yüzbaşı

Ben de 291xtr ı almayı düşünüyordum ama aklım şu ürüne kaydı
http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-p27gv2-tr002d-notebook-pmu326320

Sen de bi bak derim.
Ekran kartı gtx860m , yani daha üstün.



B
12 yıl (995 mesaj)
Yüzbaşı

Hocam benim mesajımı alıntı yapsaydın iyi olurdu. Görmemişim bu yüzden kusura bakma.

Şu an ısınmayla ilgili pek bir problemi yok, online BF4 oynuyor, başka oyunlarda oynuyor bir sıkıntı yok. Alınabilecek bir laptop yani. Bildiğim kadarıyla Intel'in işlemci programı var, ordan işlemcinin hızını 2.0 GHz ye sabitlemişti.




Bu mesajda bahsedilenler: @darkscreamm
B
12 yıl (4479 mesaj)
Yarbay

Monster'a ve victor'a bak derim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
12 yıl (2056 mesaj)
Binbaşı

Sn. darkscreamm;

Dilersen sana belirttiğin fiyat aralığında ve gönül rahatlığıyla kullanacağın ve performansından kesinlikle endişe etmeyeceğin GTX870M ekran kartlı (sonradan GTX880M 'e upgrade edebileceğin) bir TULPAR T7 V2.3.1 modelinden verelim. http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464069&kat=6453&lang=tr-TR linkinden inceleyebilirsin.

Ayrıca seçtiğin hangi Monster modeli olursa olsun 15 gün koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğin gibi evinin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar Monster 'ında oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsan anında iade ederek ödeme yaptığın biçimde paranı anında geri alabilirsin.

Soruların varsa foruma veya bize yaz lütfen, sana memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri




Bu mesajda bahsedilenler: @darkscreamm
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.