Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1328
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bloodseeker Offlane Build [6.82]
M
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Değişik bir fikirle karşınızdayım arkadaşlar.Bildiğiniz gibi BS yeni skilleri ile gayet güçlü bir offlane adayı.Item olarak pek yardımcı olamayacağım fakat kısaca genel fikri anlatmak istiyorum.

Bloodrage : Level 1 skilliniz.Amacımız rakip takımın ranged creep'ini bufflayarak lane'i pushlatmak ve kule altında safe farm alabilmek.12 saniye cd'si ile rahatlıkla spamlanabilir.Kule altına çektiğiniz creepler ile bu skill sayesinde canınızı doldurabilirsiniz.

Bloodrite : İlk max'layacağımız skill.Verdiği hasar çok harika fakat kullanımı biraz zor.İlk başlardaki amacımız kule altına dalan düşmanları bu skill sayesinde uzaklaştırmak ya da öldürmek.Bloodrage ile birleşince yeterince ölümcül oluyor.
P
Thirst : 1 level almak başlarda yeterli.Verdiği hasar last hite gayet yardımcı oluyor zaten.

Rupture : Rupture+Bloodrite combosu gayet mükemmel bir damage veriyor.6 level olduğunuzda farm alamıyorsanız ganklere giderek kaybettiğiniz gold'u toparlamaya çalışın.Yeni sistem ile yeterince gold'u kazanmanız işten bile değil.

1-4-1-1 build'i 7 level'e kadar iş görüyor.Gerisi size kalmış.7 level olduğunuzda PT+PMS+Oov size yeterli kill potansiyelini sağlayacaktır.Sonrasında Dagon ya da SnY ile gideceğiniz yolu belirleyebilirsiniz.

Düşünmeniz gereken şeylerden birisi Bloodrage'in riski.%40 ekstra damage bazen sizi ölmenize,daha da kötüsü rakibin heal olmasına sebep veriyor.Bu yüzden cs alırken kendinize değil creep'lere basın skilli.



R
10 yıl
Yarbay

İlginç bir paylaşım olmuş. Eline sağlık.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 28 Eylül 2014; 23:38:28 >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.