Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1196
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Priest hakkında bilgi lazım biraz...
A
19 yıl (34 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Priest oynamak istiyorum... İlk lvl lerde str ye puan vermek istemiyorum ama item giyilemiyomuş sanırım strye puan vermezsek... full int e abanmayı düşünüyorum ne gibi zararlarım olur? ileri lvl lerde de (+50) cıplak kalırmıyım?

Skill puanlarımı ne şekilde verirsem daha sağlam bi healer olurum? bu pot yapma yeteneği hangi skill ağacındadır?

Bide oyunu hızlı indirebileceğim bi site varmıdır acaba ?



Şimdiden teşekkürler...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
19 yıl (10009 mesaj)
Binbaşı

Eğer ben saldırmam heallerim milleti diyosan en az 2 inte vermen lazım.1 i ise ya str yada hp ye ver.Kanın çok olursa ani saldırılarda yatmazsın.Ama str ye vermezsende silah bulamazsın eline.

Ama şöyle bi durum var;buffer+healler olursan elbiseye ihtiyacın yok.Ben bi ara oynuyodum priestle full str veriyodum.Str ci olursan zevki ilerde çıkıyor.Zaten sen str ye verirsen 960 lık buff sayesinde yatmazsın.+ priestlerin hızlı vurma skill i sayesinde çok seri kesebilirsin bi çok şeyi.

skillerini 1 aura 1 heal ver derim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.