Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1112
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sosyal Medya Timeline ve intro yaptıracağım
E
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba herkese ,

facebook , twitter ve youtube sayfamdaki tüm görsellerimi yeniliyorum.Şuan için logom hazır ve profil fotoğrafımda chibi tarzında çiziliyor fakat bazı eksiklerim var.Facebook , twitter ve youtube cover(timeline) gerekiyor.Logom koyu renk olduğu için (lacivert) açık tonlarda olması gerekiyor birde sosyal medya linklerinin olmasını değilde sadece bir sanat eseri tarzında bir görsel istiyorum yani kısaca aradığım şık olması , kaliteli olması ve görsel olarak hoş gözükmesi bunların yanında sade olması.Tüm sosyal medyalara baştan aşağı tasarım yapmamıza gerek yok sonuçta hepsi benim sayfam güzel bir tasarım olursa onlarıda boyutlandırıp diğer yerlere uygun hale getirebiliriz.Yapabilirim diyen arkadaşlar geçmiş çalışmalarından örneklerle birlikte fiyat belirtirlerse sevinirim.

intro ise kesinlikle 3 saniye olucak ve gene sade ve şık olacak.Linktir isimdir olmasına gerek yok fakat max 3 saniye olmak zorunda.3.01 saniye maalesef olamaz ama 2.8 veya 2.7 saniye civarı olabilir.

Teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.