Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
951
Tıklama
0
Öne Çıkarma
notebook bios açılmıyor
E
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selam,

msi cr640 model notebook'da windows 7 yüklemesi yaparken bir sorun oldu, yeni yüklenen win 7 ile sistem başlamadı ve windows logosunda takılı kaldı. Güvenli mod, kurtarma modunda vs. açılmadı ve belli bir noktada takıldı. Esas ilginç kısım normalde del tuşuyla açılan bios artık del tuşuyla açılamıyor, direkt windows yüklemesi başlıyor sistem açılınca ama o da takılıyor. google'da arama yaptığımda msi'ın forumlarında benzer bir sorun yaşayan kullanıcı mesajı gördüm fakat çözümle ilgili pek bir şey bulamadım. anakart pilini çıkartıp takabilsem sanırım düzelir fakat anakart pili zor açılan bir noktada. fikri olan?



M
10 yıl
Yarbay

Biosa giriş tuşunun DEL tuşu olduğuna eminsiniz değil mi?Eğer öyle ise
biosa değil de BOOT seçenek menüsüne giren tuşa basmayı deneyin.O da işe yaramıyorsa bir usb klavye bağlayıp bu tuşları deneyin.
O da işe yaramazsa küçük yıldız tornavida temin etmeye başlayabilirsiniz :)



G
10 yıl
Er

Üstad BOOT seçenek menüsüne giden tuşu zorlamanızı öneririm, anakart piline hiç bulaşma bence, aynı sorunu ben de yaşadım,denemediğim tornavida,pense kalmadı, bence emeğini boşa harcama,olmazsa yeni bi bilgisayar almalısınız. Geçmiş olsun.



S
10 yıl
Binbaşı

Notebook açma düğmesine bastığınız andan itibaren sürekli olarak Delete tuşuna basarak BIOS 'a erişim sağlamayı deneyin.

Olmazsa bu sefer F5, F9, F10, F11 veya F12 tuşları ile Hızlı Boot menüsüne erişim sağlamayı deneyin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
10 yıl
Er

Umarım hard disc kitlememiştir, o zaman fena uğraştırır üstad.



G
10 yıl
Er

Allah Allah yapmaması lazım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.