Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1322
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung NP910S5J-K01TR Touchpad Sorunu
Y
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar. Birkaç gün önce aldığım notebookun touchpadinde, ilk andan beri şöyle bir sıkıntı yaşıyorum: touchpadde imleci gezdirebiliyor, tek ve çift tıklayabiliyorum. Ancak bir simgeyi touchpade çift tıklayarak tutamıyor veya yazıları touchpade çift tıklayıp kaydırarak seçemiyorum. Touchpadin altındaki sol ve sağ tuşlarında veya harici takılan bir mouse kullanımında ise herhangi bir sıkıntı yok. Samsungun yazılım yüklemeye yardımcı programı SW Update kullanarak sürücüyü güncelledim, hatta kaldırıp tekrar kurdum ancak değişen birşey yok. Touchpad donanımı synaptics değil sanırım, "Atmel dokunma paneli" olarak gözüküyor. Dolayısıyla fare ayarlarındaki synaptics sekmesi ve touchpade hafifçe çift tıklama seçeneği yok (Aşağıda fare ayarları fotoğrafını görebilirsiniz). Bilgisayardan genel olarak memnunum, böyle küçük yazılımsal bir sorun için geri vermek istemiyorum. Ancak touchpadi de çok aktif kullanan biriyim. İnternette bu modeli benden başka kullanan görmedim. Dolayısıyla benzer bir sorun yaşayana da rastlamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >



C
10 yıl
Yarbay

Bende de aynı sıkıntı vardı.Aynı marka dokunmatik yüzeye sahip daha üst bir modelin touuchpad'ini kurdum bir çok özellik eklendi.Bu güncellemeyi tauchpad'in kendi sitesinden de yapmayı deneyin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Cevabınız için teşekkür ederim. Touchpad'in markası Atmel. Ancak Atmelin sitesine girdiğimde bulamadığım tek şey touchpadler sanırım. Atmel Samsung'a dokunmatik ekranlar..vs tedarik ederken touchpadi de eşantiyon diye vermiş sanki. Öyle ki touchpadin esamesi bile okunmuyor sitede. Üst bir model ile kastettiğiniz touchpadin üst modeli sanırım değil mi? Kendi touchpadimin modelini bulamıyorum ki üst modelini bulayım. Sizin notebook ve touchpadinizin modeli neydi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Cengaver53
C
10 yıl
Yarbay

Atmel mi ilk defa duydum.Samsung genelde ya snaptik yada elan kullanır



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.