Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
709
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TP-Link TL-WA750RE Sorunu
İ
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba bugün TP-Link TL-WA750RE range extender aldım. Prize taktım Modem arayüze girerek gerekli işlemleri yaptım. Belli bir süre sonra internet gitti.
3-4 defa Reset attım şuanda menzil uzatıcıdan giriyorum. Salondaki prize taktım ve salondayım. Arka odaya geçince haliyle çekmiyor. Bende modemdem giriyorum. Buraya kadar sorunsuz. Sonra tekrar salona geçip menzil uzatıcıdan giriş yapmaya çalışırken bağlanıyor ama hic internete girmiyor. Belli bi süre sonra Wireless olarak da gözükmüyor. Yani sıkıntım bu Reset ve modemin arayuzune girip bayagi uğraştiktan sonra girebiliyorum. Acaba sıkıntı bende mi. Hic mi modemdem girmemem lazım. Hep menzil uzatıcıdan mi giriş yapmalıyım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
9 yıl
Çavuş

çok randıman alamamak bilemiyoru tplink iş görür gibi işi bilene sr çevrende bilgisayarcı vs ykmu ondan alışveriş yapki o da kazansın çok ii insanlar var arada çürük yumurtada varda



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.