Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1579
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG G Watch R
M
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

LG, 2014 Kullanıcı Elektroniği Fuarında tanıtacağı yeni akıllı saati için bir teaser yayınladı. LG'nin yeni akıllı saati yuvarlak bir ekranla geliyor. Tanıtılan ilk yuvarlak ekranlı Moto 360 saatin aksine LG G Watch R tamamen yuvarlak bir ekrana sahip oalcak. Bildiğiniz gibi Moto 360'da ekranın altında tahminen sensörlerin bulunduğu ksıım yüzünden ekran tam yuvarlak değildi. Teaserda ekran silüeti Moto 360'ın ekran silüetini aldığında "Fill the gap"(Boşluğu doldur) ibaresi beliriyor ve daha sonra ekran tam yuvarlak şeklini alıyor. Bunun Moto 360'a bir atıp olma ihtimali yüksek görünüyor. Benim gibi Moto 360'ı sabırsızlıkla bekleyen ve alternatif olmamasından rahatsız olanlar için güzel bir haber. Detaylı tanıtımı dört gözle bekliyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=1STW7LQXONo

Videoyu izlemek için tıklayınız

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal can -- 24 Ağustos 2014; 17:14:15 >

J
10 yıl
Binbaşı

Sistemini bosverde ben tasarimini sevdim boyle tasarimli bi normal saat alicam oneri varmi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
10 yıl
Yarbay

LG telefonlarıyla verilecekse süper bence


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
10 yıl
Yarbay

Hocam bu cihazda Türkçe sesle yönetme var mı, yani mesela İncirli Caddesi'ne nasıl giderim dediğimizde anlayıp direk navigasyonu açıyor mu ?
Yoksa sadece İngilizce mi var ?
İngilizce olması benim için sorun değil, telefona "how can I go to London" dediğimde anlıyor, ancak İncirli Caddesi Türkçe olduğundan anlamıyor, klavye ile düzeltip aratabiliyorum ancak saatte bu olay mümkün değil.
Eğer Türkçe ses girişi yoksa ne anlamı kalır bu cihazın..

Mesela Google Keep'imdeki ve telefonumdaki bütün bildirimleri gösteriyorsa güzel olabilir. Bi gelsin inceler bakarız. Tasarımı çok sevdim çünkü normal bir saatten farksız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sesli aramalarda Türkçe desteği 2010'da gelmiş.http://googlemobile.blogspot.be/2010/10/voice-search-in-russian-polish-czech.html Platformlarda bütünlük kurmaya çalıştıkları için android wearde de olabilir diye tahmin ediyorum.

Moto 360 batarya konusunda beklenenin altında kalmış. G watch r nasıl olacak bakalım? Motonun tasarımını daha çok beğenmiştim ama verimli kullanamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Zig Zag
B
10 yıl
Yüzbaşı

klasik saatlerin gelecekte bile eskimeyeceğini, modasının hiç bir zaman geçmeyeceğini gösteren sıradışı bir tanıtım filmi yayınlamışlar.

http://www.tabletmecmua.com/lg-g-watch-r-inceleme-ozellikler/

ayrıca batarya ile ilgili full şarj ile 2 gün dayanabildiğini söylüyorlar( LG G Watch ile aynı batarya kullanılmış)

syg.



P
10 yıl
Çavuş

batarya süresi 2 gün filan gidiyor diyorlar dogrumu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Onbaşı

Ortalama 36 saat gidiyor.Saatten gayet memnunum




Bu mesajda bahsedilenler: @pctekno123
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.