Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
1949
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Macbook Air Alternatifi Ultrabook
A
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,
11.6 inch macbook air'im var. Bana yetiyor ancak işimden ötürü macOS kullanmak istemiyorum, cihaza windows 8'de kurdum ancak 128gb harddiski olduğu için çeşitli sorunlarım oluyor, bu cihaz 1 kg ve 8 saat bataryası gidiyor.
Macbook AİR alternatifi olabilecek bir ultrabook var mıdır? Yani 1 kg ve 11.6 boyutlarında.



W
10 yıl
Yüzbaşı

sony vaio prolar var 700gram civarı olması lazım.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
W
10 yıl
Yüzbaşı

Videoyu izlemek için tıklayınız

dokunmatik olan birde normal iki versiyonu olması lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

sony vaio prolar var 700gram civarı olması lazım.

Wi-fi problemi var diye bir çok yorum gördüm hocam.
Başka bir alternatif olabilir mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
10 yıl
Yüzbaşı

dell vostrolar var 11" olan, onlara bakabilirsin.



W
10 yıl
Yüzbaşı

her laptopun başlığını okusan, hepsinde bir ton sorun var.çok takılma bence ona.benim laptopun başlığında da dünya kadar sorun yazılı ama bende bir sıkıntı yok.gene iyice araştır almadan ama ben tasarım ve taşınabilirlik olarak üstdeki cihazı tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
10 yıl
Yüzbaşı

Asus olabilir. Macosdan niye vazgeçtiniz ki?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: reonstarz

Asus olabilir. Macosdan niye vazgeçtiniz ki?

projeksiyona bağlama,mouse her şeyini apple'dan alman gerekiyor. Ayrıca genelde bilgisayarı yazılım geliştirme(.net) olarak kullanmaktayım o yüzden macbook'tan vazgeçtim.



N
10 yıl
Yüzbaşı

Vaio pro 13 kullanıyorum. Problem var diyenleri anlamıyorum ben cok menmunum. Wi-fi sorununa gelince eski asus laptopuma göre % 5 az cekiyordur, modem en dip odada arada 2 duvar ve 45 metre vardır ben balkonda rahat kullanıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
10 yıl
Teğmen

vaio firması sony bünyesinden çıkarılıp satıldı pro11 modeli 860gr dır wifi problemi ilk çıkan sürümlerde mevcuttu daha sonra kartlar değişti yeni üretilen cihazlarda farklı kartlar kullanıldı anlayacağın wifi den yana problemin olmaz senin açından sony bünyesinden çıkması problem değilse alabilirsin belki bulabilmen problem olabilir ancak yavaş satış yapan teknoloji marketlerin veya mesafeli satış sitelerinin elinde mevcut olabilir cihaz hakkında bilgi vermem gerekirse tamemen macbook air sistemiyle aynı dır pcı slot dan ssd kullanmaktadır (halk dilinde çıplak ssd) ramler anakarta gömülüdür değişme ekleme yapılamaz ekran full hd ve macbook air in ekranını katlayıp cebine koyar sony nin triminos teknolojisiyle üretilmiş ekranı macbook pro da kullanılan retinaya yakındır tüm cihazlarda dokunmatik ekran vardır gümüş ve siyahı mevcuttur klavye aydınlatması vardır ve son olarak gümüş rengi şiddetle önerilir

Not:almış olduğun cihazda sony garanti belgesi var ise sony nin tarafından belirlenmiş yetkili servislerde tamir etme ve garanti süresince yedek parça temin etme zorunluluğu vardır firmanın bünyesinden çıkması garanti süresi ve şartlarını etkilemez





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svskrt -- 30 Ağustos 2014; 4:32:42 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Binbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.