Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
740
Tıklama
0
Öne Çıkarma
citroen c4
B
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar;
1 ay önce bende citroen c4 comf. dizel otomatik 2012 model ile aranıza katıldım.
Bazı ufak tefek sorunlarım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim;
1. Araca arka park sensörü takılabiliyor mu? Taktıran varsa istanbulda nerede ve ne kadara mal ettiğini söyleyebilirse çok sevinirim.
2. Aracı bakıma soktum aldıktan sonra ve total yağ kullandım ineo serisi, sonrasında aracın sesi biraz değişti turbo devreye girdiğinde (2.000 devir bandı ve üstünde) sanki böyle fan dönme sesi gibi çok az bir ses geliyor. Araç bir dizel arabaya göre fazla sessiz olduğu için mi duyuyorum bu sesi yoksa bir yerde problem mi var?
3. Bakımda 4 litrelik yağ verdim ustaya ama sanki yağı fazla koymuş gibi geldi çubuğu çekiyorum max. seviyesinin 1 2 cm üstünde yağ var gösteriyor. Sorun olur mu? Ve ya ne yapmalıyım?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim citroen biraz yabancı olduğum bir araç fazla bir bilgim yok sizlerin engin bilgilerinden faydalanmak istiyorum.
Keyifli forumlar...



B
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

up



L
10 yıl
Binbaşı

Aramıza Hoşgeldin

1- Araca arka park sensörü takılıyor tabiki. Sizin model Navigasyonlu mu? Navigasyonsuz ise Cyclone Multimedyayı şiddetle tavsiye ederim. (1200 Tl civarı)
2- Aracı çalıştırdığınızda bir süre rolantide çalıştırdıktan sonra haraket ettirirseniz zamanla hem o sesi duymazsınız hemde turbonun ömrünü uzatırsınız.
3- Yağ fazla koyulmasında herhangi bir zararı yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loutrec_ -- 12 Ağustos 2014; 16:53:33 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @boraedmit
B
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bir yere götürdüm abi bunlara park sensörü takılmıyor dediler o yüzden biraz kafam karıştı. Navigasyon düşünmüyorum aslında ama dediğiniz modeli bir düşüneceğim. Yağ fazlalığı sorun yapmıyorsa iyi.
Teşekkür ederim cevabınız için.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @loutrec_
L
10 yıl
Binbaşı

Cyclone marka multimedyayı araştır bence. Ben kullanıyorum. % 100 uyumlu ve başarılı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @boraedmit
F
10 yıl
Yüzbaşı

yanlış biliyorda olabilirm ama geri lambasına giden kablodan alınacak bir ekle park sensörünün çalışması lazım



J
10 yıl
Yarbay

Sensör e hacet yok yeni kasa c4 navigasyon mutlu medya park kamerasi 650 tl 700 tl ye satılıyor ama netten almayın eksik parçalar çıkar anlamazsiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
10 yıl
Yarbay

Eğer fazla yağ varsa turboyu yakabilir!



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Yarbay

Motor soğukken ve düz bir zeminde kontrol edin aracınızın yağını. Her araca park sensörü takılır zaten geri vitesten elektriği alıcağından sorun olmaz. Ayrıca 2000 devirden sonra gaza yüklenince hızlı hava çekişi gibi bir ses geliyosa normal ama sürekli ıslık sesiyse turbo aşınmaya başlamıştır ama sıkıntı olmaz daha var zamanı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.