Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1082
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SOL Fiber'de Firefox'ta donanımhaber sorunu.
A
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

TTnet'den uydunete geçmek istiyordum. Ancak uydunetin sorunlu olduğu hakkında çok fazla şikayet ve yorumları okuyunca SOL Fiber'e geçtim. Evvelki gün saat 16 gibi 50Mbit hızında bir paket için başvurdum. Hemen o gün gelip bağlantıyı kurdular.

İçerenköy Carrefour civarında oturuyorum. Testler yaptığımda 50-54 arasında hız görüyorum. Ping 45-50 arası değişiyor. Packet loss 0, Jitter 0. Dün gece çocuk bir yandan full hızla dosya indirirken bir yandan da wow oynuyordu. Wow'da latency 56 idi. Tüm bunlar kabloludan bağlıyken. Kablosuz pek denedim sayılmaz. Ama laptopla HG253s modemin hemen yanında yaptığım testlerde hız 42-42 Mbit arasında değişiyor. Bu bölgede oturanlara belki bir fikir verir diye bölgemi söyledim.

Fakat bir problemim var: Firefox tarayıcısıyla girmek istediğimde bu foruma proxy kullanmadan bir türlü giremiyorum. Proxy kullanmadan girmek istediğim zaman sayfa uzun süre bekletiyor ve en sonunda "sunucuyla bağlantı kesildi" hatası alıyorum. Başka sitelerde böyle bir problem yok. Windows'da google'ın DNSlerini kullanıp öyle de denedim. Proxy'siz bir türlü girmiyor. Firefox dışında Chrome, IE gibi bir problem yok.

Bilgili arkadaşlardan rica ediyorum. Bu neden olabilir? Nasıl bir çözüm önerebilirsiniz.. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylakaya -- 7 Ağustos 2014; 12:08:54 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.