Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
4012
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bmw 7 serisi 2003-2007 almak istiyorum hangi motorları tercih edeyim?
C
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selam arkadaslar 7 serisi almak istiyorum100 bin tl ye kadar ne alayım. 70 bine 7.45 var yoksa 7.30 d mi bakmalıyım.temiz ve az km li alacağım.hangi motor ve model beni üzmez.ikinci arac olduğu icin yakıt önemli ama ikinci planda.kimi 7.30 ya da 7.45 al LPG yi tak gez diyor. Kimi de daha az yakan ve tutulan 7.30d al diyor.ne dersiniz?
Saygılar



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

C
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar bilgisi olan yok mu? Ozellikle techzone arkadas nerelerdesiniz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
10 yıl
Teğmen

Mumkunse 730d almanizi tavsiye ederim. Ve yine Yeni motorlu ve makyajli olan 2006 ve sonrasi bir modeli almaya calisin. Makyajda aracin tipi ciddi sekilde toparlandi. Ama herseyden onemlisi aracin ciddi kazasi olmamali ve bakimli bir arac olmali. Aksi cok uzer. 7 serisi pek kotu kullanici eline dusmez. Butun bunlari bir araya getirdiginizde haliyle fiyat da artiyor.
Cok temiz bir benzinli bulmak daha kolay. Araci cok limitlerde kullanmazsaniz lpg ile sizi yakitta uzmez. Elden gecirilmis guclu ve daha ekonomik motorlara sahip olmalari nedeniyle yine 2006 ve sonrasini tavsiye ederim.
Bir tanidigim 2005 730d aldi. Arac gayet dolu ve konforluydu. Sadece turbo isligi dikkat cekiyordu. 218 hplik motordu. Tam anlamiyla yolda gemi gibi salinan ve suzulerek giden cok keyifli bir araba...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

cevap için teşekkürler. ben de aynı şekilde düşünmekteyim.2006 ve sonrasından almak daha mantıklı.geçenlerde 2005 ama önceki kasa temiz ve bakımlı 7.30 d vardı 100 bin istiyor. aslında biraz bastırsam çok daha uygun alabilirim bu aracı.elimdeki aracı da takaslama imkanım var.fiyat bana fazla geldi.düşünmekteyim halen.daha ekonomikse 2006 ve üzeri almak lazım ama uygun aracı bulmak zor.

yoksa bu 2005 modeli iyice fiyata yüklenip alsam mı? örneğin en uygunu ne olur fiyat olarak sizce? Yani daha yeni kasya çok daha fazla verileceğine çok temiz ve az km ise buna binliir mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Teğmen

2005 için fiyat çok yüksek geldi. Daha sonra ilan sitesine baktığımda o fiyattan aşağı 2005 ilanı pek yok gibi. 2005 modeller için 80binli rakamlar ederi gibi geliyor. 2005 alan tanıdığım yaklaşık bir yıl önce arabayı çok daha uyguna almıştı.
İlanlara göz atınca iyice emin oldum, makyaj arabayı gerçekten kendine getirmiş. Hem motor hem görünüm açısından bence temiz bir makyajlıyı aramanız, beklemeniz daha uygun gibi. Bu arabaya o kadar para bağlayıp gözünüz makyajlılarda kalırsa keyfiniz biraz kaçabilir.
Yine de çok uygun fiyata, çok temiz bakımlı bir 2004 2005 de alınabilir gibi geldi.
Herhalukarda acele etmeyin. Bu araçların temizi ve uygunu muhakkak denk gelir.




Bu mesajda bahsedilenler: @csurgeon
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.