Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
757
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sonanın son hali
G
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Thresh ve braum çıktığından beri support olarak bu ikisini oynadım paso. Orjinal support herom olduğu halde yıllardır sonanın yüzüne baktığım yoktu.

Şu son zamanlarda oynadım ve pek hoşuma gitmedi support olarak.

Q eskisi kadar dmg vermiyor. Pek poke atma olayı kalmamış. Girdiğiniz riske değmiyor. Karma,zyra varken bu amaç için alınacak support değil artık. Ama bu o kadar da önemli değil.

Asıl sorun skillerin daracık bir dairede çıkması. Eskiden sona wombo combocu supportu şimdi tam tersine wombo combo yemek için yaratılmış sanki. Takıma shiled/hız vericem derken resmen bir malpit ultisine ölmelik pozisyonlar veriyor. Aynı sıkıntı lane saffasında da karşınıza çıkıyor. Karsıda skill shot support varsa adcye extra bişeyler vericem derken ona atılan skilleri yeme riski doğuyor.

Özetle earlysini düçsüz buldum late biraz iyi takımın ortasında gezebiliyorsanız ama bunu imkansız kılıcak bin bir türlü neden var. Ama şunu kabul ediyorum iyi ve dikkatli ellerde eskisinden bile etkili olabilir ama bence aşırı riskli olmuş.

Not:3-5 tane cevap gelcek zaten hiçbiride faydalı cevap olmuyacak al sana gereksiz bölüm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.