Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
802
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG G Pad 8.3 vs. Nexus 7 (2013)
O
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar tablet almak istiyorum çok fazla oyun oynamam bol bol film izlerim. internette çok takılırım. bu ikisi arasında kaldım. lg'nin batarya performansı çok kötü diyorlar ama ekranın büyük olması cezbediyor. hali hazırda nexus 5 telefonum var. hangi tableti önerirsiniz ya da bu fiyat aralığında önereceğiniz başka tablet var mı ?



H
10 yıl
Binbaşı

Bu fiyat aralığında (şu an 500 civarı) daha kaliteli bir tablet olmadığını düşünüyorum Şarj olayına gelince oyun oynamayacaksanız idare edecektir. Candy Crash oyunu ile 4-5 sat civarı gidiyor. Daha performanslı oyunlarda daha az gidecektir. İnternette 7 saati görür, film 2-3 film veya biraz fazlası izlenebilir. Multimedya kullanım için şarj dahil ıpad daha kullanışlıdır. Ama onun fiyatı da bunun 2 katı kadar olacaktır (retinası). Sonuç olarak alanlar oyun amaçlı dahil memnunlar. Ben de aynı şekilde..Bir de şarjı iyi olan lenovo modelleri var..




Bu mesajda bahsedilenler: @okaneo
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.