Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
971
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Java İçin Kitap Tavsiyesi
J
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba herkese ben java öğrenmek istiyorum,programlama bilgim hiç yok.Şuan python öğrenmeye çalışıyorum.Java için kitap tavsiyesi verir misiniz?
http://www.dr.com.tr/kitap/standart-edition-java-8/a-kerim-firat/egitim-basvuru/bilgisayar/urunno=0000000558154#!DR , birde bunu buldum:http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=578107 bunlardan hangisi iyidir,biri java 7 diğeri 8 bir farkları varmı?başka önerdiğiniz kitap varsa yazar mısınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokur -- 18 Temmuz 2014; 22:07:13 >

T
10 yıl
Yüzbaşı

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94394238 konuyu sonuna kadar oku sorularının cevaplarını bulacaksın konu benim şimdi buraya yazmaya usendim açıkçası



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
#
10 yıl
Teğmen

İlk kitaptan bende var. O kitaplar genelde yazılıma java ile başlayacakmışsın gibi anlatıyorlar yani daha önce hiç programlama bilgin yokmuşçasına anlatıyorlar. Eğer öyleysen ki öyleymiş Java 8 kitabı uygundur senin için. Değilsen Herbert Schildt'in Herkes İçin Java kitabını tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ö
10 yıl
Onbaşı

Şimdilik python ile devam et. Güzel dildir. Kullanım alanı çok geniş.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.