Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1599
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DigiTürk Paket Tavsiyesi
F
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba sevgili DonanımHaber Forum kullanıcıları,
Evime DigiTürk veya D-Smart almak istiyorum. Niyetim ev sinema sistemimi kurmak ve normal kanalların yanında yabancı dizileri ve ara ara sinema filmlerini izlemek. Lakin ekşi ve şikayet gibi sitelerde baktığımda gerek DigiTürk gerekse D-Smart'tan millet çok dertli.
Bu konuda tavsiyelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.



1
10 yıl
Binbaşı

evet şikayet edeni çok, bende ikiside var maçlar için alıyorum digitürk eutelsat ve dsmart modüle var dsmart modül paketi spor paketi film kanalları yok ilk üç ay hediyeidi oradan bilgim var. biraz alacağın platform bütçenle ilgili, dsmart modül düşük bir bütçe ve dahili uydualıcılı tvler için çok iyi. şöyle kısaca yorumlarsam. film paketinde digitürk büyük şirketlerin %80 i bizde desede bence atıyor. bence film paketlerinde dsmart ile digi eşit kalite diye bilirim. sen dizi demişsin dizide kesinlikle digi dsmart dizi içeriği çok zayıf buluyorum. belgeselde de açık ara farkla digi. sporda da digi smartspor için şunu rahat söyleyebilirim bir spor kanalının içeriği ancak bukadar zayıf olabilir. sana digi daha uygunmuş gibi duruyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim Yusuf Bey. Benim maksadım diziler ve filmler. Belgesel ve maç izlemem. Apple TV de alıp değerlendirmek istiyorum açıkçası.

Şunlara baktım:

1-https://www.dsmart.com.tr/Paketler/sinema-paketi

2-http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/dizifilmkampanya


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @19yusuf05
1
10 yıl
Binbaşı

dizi ve film diyorsanız tekseçenek digiturk dsmartı drek silin dizi kanallarında hiçbirşey olmuyor. diginin dizi kanalları güzel ayrıca tekrar izle var yani kaçırınca elinde kumanda ile gene aynen tv izlemeyi seviyorsan o tv keyfini yakalıyorsun. akklı netle bile ayrıca türkçe izlemeyi seviyorsanda digitürk scfi, drama , vice kanallarındaki diziler türkçe oluyor. orasıda ayrı bir güzel kaliteside güzel. . ama verdiğin linkteki paket açıkçası bana baya pahalı geldi. işte yeni üyelerde pazarlık yapamıyor. orası kötü. işte ilkyıl böyle idare et seneye pazarlık yaparsın. senin aradığın digitürk. ben normalde dsmart modül öneririrm ama sen dsmarta hiç bulaşma.




Bu mesajda bahsedilenler: @febahadir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.