Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1338
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TTnet'ten Superonline'a geçtim. TTnet faturası geldi!!!
M
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Geçtiğimiz Haziran ayı başlarında TTnet taahhüdüm dolmuştu. TTnet kullanırken Superonline tarafından aranılarak aynı tarifede daha uygun fiyatla hizmet alacağım söylendi. Ayrıca geçiş hizmeti için benim bir şey yapmayacağımı, TTnet işlemlerini kendilerinin halledeceklerini söylediler. Özellikle bu nokta zaten çok hoşuma gitti. Çünkü çalıştığım için TTnet'i kapatmakla uğraşmaya zaman ayırmama gerek kalmayacaktı.

Ancak yeni öğrendim ki TTnet aboneleğim 1 aydan fazladır devam ediyormuş. Superonline'ın ellerinde görüşme kaydı yokmuş, sizi bayimizden aramışlar diyerek topu bayilerine attı ve tamamen işin içinden sıyrıldı. Bana ekstradan 1 aylık TTnet faturası kaldı. Bayilerinin hatasını kabul edemezlermiş çünkü ellerinde yalnızca müşteri hizmetlerinden aramaların kaydı tutulurmuş.

Bugün TTnet'le de görüştüm ancak benim başvurmam gerektiğini, şu an ancak iptal işlemi yapabileceklerini söylediler. Bu ne biçim bir iş anlamadım. Superonline bayisi resmen beni kandırdı. Hangi bayi olduğunu bilmiyorum, 1 aydan fazla zaman geçti ve bayiden arandığımın bile farkında değildim.

Sizce ne yapmalıyım?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motherannorthe -- 11 Temmuz 2014; 11:24:14 >

M
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Başına aynı olay gelen bir arkadaş yok mu? İnternette bu problemi yaşayanları okudum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Yarbay

TTnet açıksa Superonline kullanamazsın. Yani Süperonline'a geçmemişsindir. Ayrıca hem tt hem sol'den 2 fatura birden gelmediyse, Superonline'a geçmek için tekrar işlem yapabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

TTNet aboneliğim var hala ve gayet de 1 aydır Superonline kullanıyorum. Kullanamama mantığını çözemedim, ne demek istediniz? İki fatura birden geldi ayrıca, onu da belirteyim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

Aynı porta iki firma bağlanamaz. Mantığı bu. Faturalara itiraz edin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 12 Temmuz 2014; 1:01:20 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @motherannorthe
M
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Aynı porta bağlanmayacağını biliyorum. TTnet bize herhangi bir kapatma talebi gelmedi diyor. İnternetinizi kullanmadığınızı incelemeden bilemeyiz diyorlar. Suç Superonline'ın bayisinde tamamen. Eğer ki Superonline bayisini savunmaya devam ederse BTK'ya başvuracağım.

Bugün TTnet'imi gidip kendim kapattırdım. Vakit ve nakit kaybından başka bir şey değiller


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

Bayiler maalesef prim uğruna herşeyi yapabiliyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @motherannorthe
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.