Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
3549
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asansör Kuyusu İçin Dalgıç Pompa Önerisi
B
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese Selam,
Binamızda yer alan asansör boşluğunda biriken su için asansör boşluğuna 60 cm derinlik ve 50X50 cm kare bir kuyu açıldı ve suyun gideri bu kuyuya verildi. Bu kuyuya biriken suyu yaklaşık 4-5 metre yukarı 10 metre ileri atacak bir dalgıç pompa almak istiyorum. Su yağmur suyu sızıntısı sürekli ancak suyun olması asansör yönetmeliği açısından yasak. (makine bazı dönemler hiç çalışmayacak bazende kuyuya yavaş yavaş biriken suyu boşaltacak) . Konuya ilişkin önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.



C
8 yıl
Er

Asansor kuyusu izolasyonu yaptırmayı düşünmüyormusunuz? Asansör kuyusu boşluğu içerisine giren su öncelikle asansör içerisindeki metal aksama çok zarar veriyor kaldıki tse de bu konuda çok titiz asansör kuyusu müdahele edilemeyen izolasyon grubunda.
Asansör kuyusu dilatasyon boşlukları havuz galerisi Soguk derz bodrum katları otopark sığınak gibi zeminlerde en etkin izolasyon yöntemi negatif izolasyon sistemi olup yine erkin ve kesin sonuç olarak enjeksyon uygulaması ön plana çıkar.
Uzman kişiler tarafından yapılacak olan enjeksiyon izolasyon uygulaması Garantili çözüm olur.
Keşif yaptırarak ortalama bütçeyi cikartabilirsiniz
Bende size yardimci olabilirim
Cemre enjeksiyon izolasyon olarak



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.