Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1330
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Nokia Software Recovery Tool 1.4.3
D
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Cyan güncellemelerine sayılı gün yada haftalar kala el altında durması gereken en güncel sürümleriyle programlarımızı verelimki sağda solda aramayın.Saygılar.

Nokia Software Recovery Tool 1.4.3 İndir

< Resime gitmek için tıklayın >

Telefonunuzda yazılımla veya yazılım güncellemeyle ilgili sorun varsa Nokia Software Recovery Tool ile telefonunuzun yazılımını evden sıfırlayabilir ve kurtarabilirsiniz. Windows Phone 8 yüklü modellerde telefonunuz yanıt vermediğinde, takıldığında veya açılmadığında da Nokia Software Recovery Tool kullanabilirsiniz.

Bilgisayarınız için ön gereksinimler:

Microsoft Windows 7 ya da sonrası.
Telefonunuzu bilgisayara bağlamak için USB kablosu.
Minimum 4 GB boş depolama alanı.
Desteklenen Nokia telefonlar:

Lumia telefonlar
USB arayüzü olan Asha ve 40 Serisi telefonlar
USB arayüzü olan 30+ Serisi telefonlar
Nokia X2 platformu telefonlar:
Symbian telefonlar

1. Adım. Nokia Yazılım Kurtarma Aracını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin. Mümkünse telefonunuzun şarjının tamamen dolu olmasını sağlayın.

2. Adım. Nokia Software Recovery Tool'u başlatın ve telefonunuzu uyumlu bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın. Sorulması durumunda telefonunuzda doğru USB modunu seçin: Nokia Suite veya Modem.

Not! Nokia Software Recovery Tool kullandığınızda telefonunuzdaki tüm kişisel veriler silinir. Mümkünse kuruluma başlamadan önce telefon içeriğini yedekleyin.
3. Adım Araçta verilen yönergeleri izleyin. Telefon yazılımınızın en son sürümü yüklenir ve telefonunuz fabrika ayarlarına geri döner. Bu işlem internet bağlantınıza bağlı olarak biraz zaman alabilir ve kurulum sırasında telefonunuzu kullanamazsınız.

Telefonunuz açılmıyorsa veya takıldıysa, telefonunuzu "Telefonum açılmıyor veya yanıt vermiyor seçeneği" ile de kurtarabilirsiniz (yalnızca Windows Phone 8 yüklü modellerde kullanılabilir).





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derwishim9 -- 25 Temmuz 2014; 14:38:28 >

P
10 yıl
Binbaşı

Wp 8.1 den geri dönebilir miyiz?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Telefonu bağladığında zaten hangi sürüme sıfırlayacağın gözükür.İster sıfırla ister sıfırlama.Care suitte o anda en güncel sürüm neyse onu gösterecektir...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

1.Mesajda sürüm güncellendi ve nokia ya ait programı kullanma yönergeleri eklendi.Saygılar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.