Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1635
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Casio AE1000w hakkında izlenimlerim
D
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bu saati askere gitmeden önce 2013 ekiminde almıştım. Askerde kullanmak için favori olan f91 modelini almamaya ve askerde şafak saymamaya ant içmiştim sözlerimden ilkini tuttum sayılır. Aslında uzun bir yazı yazdım fakat okurken sıkılırsınız diye yazdıklarımı tekrar sildim. Özet geçiyorum sahip olduğum 5 adet saatten en ucuz olanı olmasına rağmen kolumdan çıkarmıyorum. Askerde duştayken bozulursa bozulsun umursamazlığıyla su altındayken düğmelerine basıp durdum yine de bozulmadı :) su geçirmezlik konusunda 10 üzerinden 10, ışığı fena değil sol alttan saat 7 yönünden yanıyor turuncu ışık gece saati rahatlıkla okumanızı sağlıyor. alarmı var 1 kere kurdum sonra uğraşmadım alarmını kullanmıyorum. tek olumsuz özelliği var aslında saatin en büyük özelliği fakat kullanım esnasında keşke olmasaydı dedirtiyor. Efendim saatte dünya saatlerini gösteren bir özellik de var yani tuşlardan birine bastığınızda önceden ayarladığınız dünya üzerinde farklı bölgelerin saatlerini gösteriyor. bu tuşa farkedilmeden basıldığında o yerel saati gösteriyor ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyor. ben tercih edilen tüm saatleri bizim yerel saate göre ayarladım yanlış bir tuşa basınca yine türkiye saatini gösteriyor.

Kronometre ve geri sayım kısmını anlatmaya ihtiyaç duymadım. takvimi de var. ay ve gün olarak 6-29 gibi gösteriyor. Saat başı dit dit şeklindeki uyarısı ise en sevdiğim özelliklerden biri. bütün dijital casiolarda vardır herhalde.

Dijital-Analog kombini var ama analog kısmı da dijital. :) Fiyatı 50-60 lira arasında değişiyor sanırım ben 69 tl.ye aldım piyasayı takip etmeden aldım 3-5 lira fazla vermiştim. Kısacası bu saatten almak isteyenler var ise ve tereddütte kaldıysa tavsiye ederim.
Videoyu izlemek için tıklayınız


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 30 Haziran 2014; 0:51:21 >

A
10 yıl
Binbaşı

Bende askere gideceğim ve bunun için saat arıyorum. İki saat arasında kaldım: birincisi bu yukardaki saat, ikincisi ise casio aq-180 adlı saat(http://www.casiosaat.com/urun/casio-aq-180w-7bvdf-erkek-kol-saati_2590.aspx
).
Sizce hangisini almalıyım?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasseia -- 30 Haziran 2014; 0:40:20 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

linkte gösterdiğiniz saat görünüş olarak çok hoş. ben iki saat arasında tercihte bulunsam sizin gösterdiğinizi alırdım. fakat analog saati kurma kolunu göremedim. sanırım yandaki düğmelerle ayarlanıyor. kullanımı nasıl olur bilemem.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 30 Haziran 2014; 0:50:17 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.