Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1166
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Küçük çaplı ses sitemi tavsiyesi
T
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Araca ufak çaplı sesistemi yapmayı düşünüyorum. Aracın üzerinde şuan önlerde Pioneer TS-G1712i 17cm ve arklarda ise Pioneer TS-G1022İ 10 cm hoparlör var .Bunun yanına yine Pioneer DEH- X 2650 UI veya Pioneer DEH- 1500 UBG teyp düşünüyorum. bu teypler arasında fiyat farkı yok gibi bişey Şöyleki 1500 olan hepsiburadada 2650 olan ise atakantunnig.com adlı dükkanda satılıyor.

Teyp seçiminin ardından birde kabinli subwofer almayı düşünüyorum çok pahalı olmayan Fp ürünü bişey. Ses sistemi konusunda pek bilgiye sahip değilim, belirrtiğim teypler arasında hangisini tercih edeyim netten yapılan yorumlarda atakan tunnig spot ürün sattığı yönünde birkaç yazıya rastladım. Teybi ve woofer i aldık bunun için amfi de olmazsa olmazmı? amnfi olmadan tatminkar derecede ses alabilirmiyim. Aracın üzerinde bir kaç ay evvel aldığım hoparlörler iş görürmü?

Kısaca çok sağlam bişey istemiyorum ve tavsiyelere açığım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.