bütçe 500 tl civarı evde kullanılacak termosifon istemiyorum evde doğalgazda yok düzgün yanan sorun çıkarmayan bir ürün öneriniz varmı ?
8 yıl Arçelik otomatik şofben kullandım memnundum şimdi son 2 yıldır doğalgazla ECA hermetik şofben kullanıyorum bundan da memnunum, hiç sorun çıkarmadı. İstediğiniz ısıya ayarlayın su ısısı sabit kalsın, lpg ile de çalışabiliyor. En güvenlisi hermetik şofbendir. Yalnız bu ürünün baca bağlantısı dış ortama olacak şekilde kullanabilirsiniz normal bacaya bağlayamazsınız. Montajını mutfakta baca dışarıya çıkacak şekilde veya dolap içerisinde balkona montaj yaptırabilirsiniz.
neden hala tüplü şofben merakındasınız hiç anlamadım . o rezil şeyi biz de evde yıllarca kullandık. güvekliği son derece sakat ilk başta . fiyatı da düşük değil. ayrıca banyonun havalandırmasının da çok iyi olması gerekiyor aksi halde servis takmayı kabul etmiyor. yaktığı tüp de az değil. elektrikli şofben kullanarak bu tehlikeyi tamamen ortadan kaldırabilirsiniz . yaptığı iş aynı olmasına rağmen hem tehlikesi yok hem de aynı işi yapıyor . hem de fiyatı son derece ucuz. su sıcaklığı da belki tüplüden daha iyidir
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.