Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
10027
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İSTANBUL YDS KURSU TAVSİYESİ (REKLAM YAPANLAR UZAK DURSUN)
B
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar İstanbul'da gelecek YDS'ye hazırlanmak için kurs araştırıyorum.Ücreti önemli değil.Sadece işini iyi yapan,bişeyler katmaya çalışan kurumlar olsun.Mümkünse Anadolu yakasında olan bütün tavsiyelerinizi bekliyorum.Reklam yapanlar reklamlarını başka konularda yaparlarsa sevinirim. Tecrübeli yada bu konuyu araştıran arkadaşlar yazsın. Konunun ihtiyaç duyan diğer arkadaşlara da faydalı olmasını istiyorum.Şimdiden teşekkürler.



T
10 yıl
Teğmen

Kimse yazmamış ama banada lazım böyle bir tavsiye...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
10 yıl
Yüzbaşı

Güzel konu.uplayalım gelecek nesle faydam olsun



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

N
10 yıl
Çavuş

Hocam YDS kursu için geç kalmamış mısın biraz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
10 yıl
Teğmen

Eğer Beşiktaş'a gidiş geliş sorun değilse İstanbul Dil Akademisi'ni tavsiye ederim. Eylül sınavı için 7 haftalık kurslarına katıldım 61'den 90'a çıkardım puanımı. Sınıfları çok kalabalık değil. Hocamızda çok iyiydi. Ama tabi gerektiği gibi çalışmak da lazım mutlaka.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Er

Kadıköy'de ki İstanbul Lisan merkezine gittim. Puanımı 57 den 90 a çıkardılar, tavsiye edebilirim, tabii ki yine de başarı sende saklı. Çok çalışman lazım çok





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crruel -- 3 Kasım 2014; 18:17:29 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Er

İstanbul Lisan Merkezi Yds hazırlık kursundan çok memnun kaldım.

İnternetten araştırarak bilgi sahibi olduğum bu kursta, referans öğrenci görüşlerinin gerçekten haklı olduğunu ve doğruyu yansıttığını gördüm.

Özelikle kurs hocamızın müthiş enerjisi, güleryüzü, ders içi disiplini tam bir örnek ögretmen profili. Ödevlerimizi ciddiye alışı her soruyla ayrı ayrı ilgilenişi çok iyiydi.

Ders saetlerinin aksamaması, ücretsiz grammar ve speaking etütleri günü gününe yapılmasıyla kurs planı çok iyi işliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Çavuş

Merhaba. Eylül sınavı için İstanbul Dil Akademisine gittim. Yoğun bir kurstu. 45'ten 68'e çıkardım puanımı. Hedefim 70'ti ama yine de çok yararını gördüm. Kıl payıyla olmadı ama kursu tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Er

Bina seni YDS ye hazırlamaz, hele kayıt aşaması için oturtturdukları makyajlılar vb. hiç amaçla alakası yoktur. Doktor - Hastane örneği gibi yani...

DDM Kadıköy- Yaşar ZONGUR'u bul. Yeditepe Üniversitesinde okutmandır. Onun sınıfını iste. Süslü cümlelere, giysilere, yarım eteklilere ve söylenenlere bakma. Tabii ki sana onun sınıfı dolu diyeceklerdir. Sınıfında boş bulamazsın kolay kolay. O halde sonraki kursunda yer varsa oraya yazıl. Hocanın söylediklerini harfiyyen uygula.

Önemine binaen söylüyorum. "Söylediklerini harfiyyen uygula." Gerisine karışma.

Dipnot: Yukarıdakilerin tümü tecrübedir. Pekii tccrübe nedir? Tecrübe hayatta yenen kazıkların bileşke kuvvetidir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amphibi -- 31 Mayıs 2016; 15:01:35 >

S
9 yıl
Teğmen

Forumu okuyan arkadaşlara tavsiyem sıfır mesajlı üyelerin yorumlarını dikkate almasınlar. Reklam amaçlı yazılmakta bu tür yorumlar çoğu zaman.

Saygılar!!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
9 yıl
Çavuş

Tekrar merhaba :)
Yukardaki mesajı yazdığım dönemde Eylül YDS sınavı için İstanbul Dil Akademisine devam etmekteydim. Minimum 65 lazımken 67 aldım. Teşekkür ederim hocalarıma ve özellikle Savaş Hocaya. Sınava hazırlanacaksanız bi gidip görüşmenizi tavsiye ederim. İnşallah hedefinize ulaşırsınız benim gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Er

Merhabalar, Ben İstanbul Lisan Merkezine kaydoldum YDS için. 1200e yazıldm. 3 taksit yaptılar 3x400 lira olarak ödeyeceğim. 100 ders saati ve haftaiçi akşam 19-21.30 arası gideceğim her gün. Derslere ek YDS dil bilgisi ve YDS kelime dersleri veriliyor ücretsiz olarak. Bol bol deneme çözülüyormuş çeşit çeşit kaynaktan ki farklı soru tiplerine aşina olalım, çok tip soru görelim. Derslerde öncelikle review yapılacakmış bütün konular taranıp gözden geçirilecek. Daha sonra da teknik taktiğe geçilecek. Malum YDS kelime, kalıplar, teknikler üzerine. Hocalar sırf YDS dersleri veriyorlarmış yani sadece konularında uzmanlaşmış kişiler. Ayrıca YDS artık e-YDS oldu biliyorsunuz. Online YDS deneme testi imkanı da sunuyorlar, online deneme oluyorsunuz hem açıklarınızı görüyorsunuz hem de yeni formattan haberdar oluyorsunuz. Ben kesinlikle öneriyorum İLM.



H
8 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: TC_Komando_05

Kimse yazmamış ama banada lazım böyle bir tavsiye...

YDS de başarısı oldukça yuksek olan kurum olan İstanbul Lisan Merkezini önermek istiyorum size. Uzmanlasmis kadrosu, deneyimli hocalariyla egitiminden ben cok memnun kaldim. YDS den ilk 56 almistim. ILM de YDS kursu aldiktan sonra 85 puan aldim. bu basarimin ortagi ILM. hepinize siddetle tavsiye ederim. tesekkurler ILM..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Er

Merhaba arkadaslar.. Eylul ayi icin YDS kursuna gitmeyi planliyorum. Istanbul Avrupa da onerebileceginiz' egitim konusunda guvenebilecegim bir kurs ariyorum bir de Eylul de ki sinav icin ciddiyetle ne zaman calismalara baslanmali?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Er

merhaba ben eylul 2015 YDS sinabi icin Istanbul Lisan Merkezine kayit yaptirdim. mayista haziranda temmuzda acilan gruplari vardi. benmayis grubuna kayit yaptirmistim. tavsiyeler uzerine gitmistim iyi ki de gitmisim. YDS programlari ve onun disinda ek dersleri, deneme sinavlari planli bir sekilde ayarladilar. ben ILM yi tavsiye ederim. bence sizde bi gidip gorusun.




Bu mesajda bahsedilenler: @ardaselimdogan
A
7 yıl
Er

selamlar
yüksek lisans için yds ihtiyacım vardı.nette oldukça geniş bir arama yaptım ve ilm bakırköy e kaydoldum.şikayetvar sitesinden en ucra köşelerdeki yorumlara kadar okudum.reklam yapanlar,kötüleyenler,iyiden iyi diyenler derken karar verip gittim.

şimdi arkadaşlar birkaç haftada edindiğim izlenimler

1) bir kere bina kokuyor.kokudan durulmuyor ve kimse bunu sallamıyor enterasan bi şekilde.
2) yeni jenerasyon hocalar aldık dediler ve bana denk geleninden hiç memnun değilim.
3) iki tane kitap verdiler.onu da ben sorduğum için verdiler.yani anlayacağınız amatörce bir yaklaşım.
4) verdikleri kitapların cevap anahtarı yok :)
5) hoca derse elinde bir fotokopiyle geliyor ve dağıtıyor. sonrasında kendi elindekini tahtaya monte ediyor.birebir yazıyor yani.bence bu bir meziyetten ziyade hakimiyet eksikliği.sonrasında soru çözüyoruz fakat misal cevap a diyor fakat hocam c değil mi dediklerinde "evet c" diyor.yine hakimiyet eksikliği.

gibi gibi çok amatörce çalışan bir kurum.çok pişmanım.youtube da dinlediğim onca hoca var ve hepsinden çok çok daha fazlasını öğrendim diyebilirim.paramı istesem vermezler biliyorum.sırası gelmişken peşin 1200, taksitle 1400 tl şu anki güncel fiyat.

şu nisan sınavı geçsin sonrasında çok büyük olasılıkla evden çalışıyor olurum.

herkese başarılar



M
5 yıl
Er

Arkadaşlar Dünya Dilleri Merkezi diye bir kurs var. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, berbatlar. Para tuzağı resmen. Ben Kadıköy şubesine gittim. Bayan bir öğretmen vardı, ismini tam hatırlamıyorum ama resmen hiçbir şey vermedi bize. Gitmeden önceki puanım düştü. Böyle kursları ve eğitmenleri ifşa etmek lazım ki herkes aynı hataya düşmesin.



A
4 yıl
Er

YDS mağdurlarından biriyim. ama ingilizceye olan yatkınlığım çok yoktu. saedec akademik kariyer için bu dili halletmeliydim.Yökdil ösym ye bağlandı ve yds ile zorluk derececesi farkı her geçen sınavda kapanıyor.Yds ve yök dil sınavlarına hazırlanırken bol bol soru çözüp kelime çalışmanızı öneririm.Yds eğitiminde yayın ve hocanın sınav hakimiyeti çok önemli akademik batı dilleri yüzyüze eğitim ve online eğitim desteği , öğrenci ilgisi ve ciddiyeti açısından tavsiye ederim



T
4 yıl
Onbaşı

Yds hazırlandığım ilk dönemde kendime çok güveniyordum. Bir kursa ihtiyacım yoktu bana göre. Çalıştığım ve olan temelimle yds ye girdim.sonuçlar açıklandığında benim sonucum hüsrandı. Demekki tek başına olmazmış bu iş deyip araştırmaya başladım. Şansıma akademik batı dilleriyle tanıştım. Sınava yönelik yaptıkları çalışmalar, sınav öncesi ortam oluşturup yaptıkları yds denemeleri ile seviyemin takibini sağlamam, benim çalışmam ve temelimle beraber puanım 76 ya kadar çıktı. Ve sonuç sonunda beni mutlu etti. eğer kaliteyi bozmadılarsa tavsiye edeceğim bir dil okulu:)



V
4 yıl
Er

yds'yi ielts ve toefl gibi görmeyip ciddiye almayan öğrenci ve kurumları anlayamıyorum. türkiye' de resmi her iş alanında ingilizce istendiği zaman ilk sorulan skorunuz yds oluyor. geçerliliği türkiye de kanıtlanmış bu sınav için ciddiye alıp çalışmak şart. sınavın yeniliklerini hatta tadını almış bir hocayla çalışmadan iyi bir skor elde etmek ne yazık ki mümkün değil. buna dair yaşadığım bir anı var ki hiç unutmam ;
2013 yds'ye girerken akademik batı dillerinde genel ingilizce kursuna gittiğim hocamla karşılaştım. aa hocam dediğimde bu bilgi birikimi kitaplarla olmaz ki sadece bizde sınava girmeliyiz ki sizi anlayabilelim demişti. çok şaşırmıştım.
velhasıl demem o ki hala böyle bir düzenleri var mıdır bilemem ama gidip görüşmeden karar verilmemeli.