Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
772
Tıklama
0
Öne Çıkarma
R19 Anahtarımı Kaybettim
H
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhabalar. Renault 19 aracımın orjinal kumandalı anahtarımı kaybettim. Ne yapmalıyım. Allahtan kumandasız yedek anahtarım vardı. Onunla çalıştırıyorum. Ama kumanda da çok önemli benim için. Araçtaki beyne göre yeni kumandasını yaptırabilir miyim. Yoksa alarm sistemi alıp onu mu taktırmalıyım. Ayrıca kaybettiğim için araçtaki kilit sistemini değiştirmem mi gerekiyor.. Yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapmalıyım.



G
10 yıl
Yarbay

Anahtar kayıpsa, yani aracın çalınma riski varsa kilidi kesinlikle değiştirin. Kilitle beraber kumanda sistemini yenileme maliyetini de yaptıracağınız ustadan öğrenince rakam çok yüksek çıkarsa onun yerine alarm taktırmak daha avntajlı olabilir.



F
10 yıl
Yarbay

Kilidi degistireceginize direksiyon kilidi al.Adam kilidi her turlu patlatir.Onemli olan kontak anahtari,motor kilidi artik onun icin engel degil.Kontaga basar ve gider.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.