Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
583
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Battlefield 4 Premium - 25 Dolar
N
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

http://www.gamersgate.com

Battlefield 4'de indirimde.

Edit :

Premium için keyler bitmiş. Ne zaman gelir belli değil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuttymarknutter -- 25 Nisan 2014; 22:10:14 >

E
10 yıl
Yüzbaşı

dostum o amerikaya 25 dolar zenmate ile denedim bir kaç saat önce paypalda fiyat gözükmüyor.dolar mı yoksa euro mu yu geçtim rakam bile yok.riskli olabilir sonra paranın peşinde koşmayalım.başka bir yol daha var ama emin değilim.normal siteden blue coins alıp 25 dolarlık; sonra zenmate ile blue coinsleri battlefielda yatırabilirsin ama daha önce deneyip yapan var mı bilmiyorum.daha sorunsuz gözüküyor çünkü ödeme kısmını vpnsiz yapıp oyun alma kısmını direk site üzerinden kredi kartı felan uğraşmadan yapıyorsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Blue coins yöntemi proxy den sorun çıkmasın diye heralde. Ben proxy dahi kullanmadım. Girdiğim hali direk 25 dolardı. Mastercard'la aldım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @elektro0090
E
10 yıl
Yüzbaşı

hayırlı olsun ama sende vpn veya proxy var o zaman.ya da amerikada yaşıyorsun çünkü avrupa fiyatı hep eurodur; ea ürünlerinin genel olarak her sitede.ben normal girdiğimde 30 küsür euro zenmate ile 25 dolardı.tabi artık bitmiş indirim başka sefere artık.




Bu mesajda bahsedilenler: @Helter_Skelter
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.