Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1056
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MSİ fan problemi önemli...
R
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar öncelikle merhaba pek konu açan birisi değilim fakat bu yazacaklarımda ve arızada yardımınıza ihtiyacım var...

Msi Ge60 3.nesil bilgisayarı 1 yıldır kullanmaktayım fakat şimdiye kadar sorun çıkartmadı halada çıkartmadı kronik fan sorunu vardı pek problem etmiyordum ama başıma yeni bir olay geldi bilgisayarı stabil olarak masa üzerinde kullanabiliyorum lakin elime aldığımda yani kaldırdığımda fan aşırı derecede dönmeye başlıyor yada mause pad kısmının soluna hafif elimle müdahale ettiğim zaman ufak vurduğum zaman fan son derece hızlı dönmeye başlıyor ve bu çok can sıkıcı bir durum MSİ serviside baya sıkıntılı yani servispoint kargolamak istemiyorum kargoda başına bişey gelebilir düşüncesiyle zaten altı deforme oldu garanti etiketi söküldü büyük ihtimalle garanti kapsamından çıkartacaklar şimdiye kadar içini açtırmadığım bilgisayarıda müdahale ettirmek istemiyorum...

Bu sorun videolarda bariz ortada sadece hazır çekilmişler bunlardan farkı yok bilgisi başına gelen varsa lütfen yardımcı olsun özel mesaj yada konuya alıntı yaparak yardım edin lütfen.

Uzun oldu fakat lütfen 5 dakika zaman ayırın arkadaşlar...


Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız

Sorun bu arkadaşlar fakat benimkinde fiziki müdahele olmadığında böyle şeyler olmuyor yani bilgisayarı elimize aldığımızda yada fiziki müdahalede böyle ses çıkartmaktadır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.