Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1812
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BEN YANDIM SİZ YANMAYIN DİKKAT !!
K
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba,

Anlatacağım olay pek çoğunuzun medyadan yada başka bir yerden bir şekilde duymuş olduğu bir olaydır muhtemelen.

2012 yılında radyoda yayınlanan bir yarışmaya katılarak Digitürk paketi kazandık ( güya??..)

Herneyse beni arayan şahış 24 ay boyunca ayda 19.90 TL ödeyerek Lig TV yi izleyebileceğimi belirtti, bunun üzerine ısrarla 2-3 kere aynı soruyu sordum
-BEYEFENDİ, 24 AY BOYUNCA TÜM MAÇLAR DAHİL Mİ?
- EVET TÜM MAÇLAR DAHİL..

Buraya kadar herşey normal, zira bu uygulama yarışma kazandığımız için bize özelmiş..

Tamam dedik, bi eleman geldi kutuyu bıraktı, sözleşmeyi imzaladık yolladık, birkaç güne servis gelecek kurulum yapılacak dedi, ok dedik..
Bikaç gün sonra Digitürk merkezi arayarak detaylı bilgi almak isteyince şok oldum resmen.. Telefondaki yetkili sadece 1 ay boyunca açık olduğunu söylemezmi Lig TV nin..

Hemen en yakın Digitürk bayine giderek cihazı geri verdim, durumu anlatıp dolandırıldığımı ve ne işlem yapıldıysa hepsinin iptalini istedim.
Durumu anlatan dilekçe vs merkeze fax geçildi.
İşin tuhafı eve servis elemanı çanak anten kablo ıvız zıvır vs hiçkimse gelmedi ve kurulum filan hiç olmadı zaten ama bir ay sonra 6 Tl fatura cıkardılar adıma.. Neyse dedik ödedik olay bitti.. Daha doğrusu ben öyle sanıyordum..

Yıl 2014.. iki yıl sonra telefonuma gelen bir mesaj..
DİGİTÜRKE OLAN BORCUNUZU ÖDEMEMENİZ HALİNDE İCRA TAKİBİ BAŞLATILACAKTIR..
Kan beynime sıçradı resmen. Aradım bu hukuk bürosunu, bana cayma bedeli cezası kesmişler... Biz takip bürosuyuz merkezlerini arayın dediler kapattım orayı aradım..

Lafın kısası tüm yukarıda yazdıklarımı anlattım ettim vs. eleman bana sözleşme imzalamışsınız cayma cezası olarak ödemeniz ngerekiyor malesef dedi. ve tutar ne kadar tahmin edin.. 1090 TL

Evet tam 1090 TL.. ne hale girdiğimi tahmin edersiniz.

Ben nekadar telefonda dolandırıldığımı anlatmaya çalışsamda boş.. 2 yıldır ne arayan ne soran ne mesaj hiçbirşey yok ama..
ya ben bunu 24 ay kullansam iptal ettirmesem bile 480 TL öderdim, ki kurulum bile olmayan aboneye 6 TL fatura bile yollamışsınız zaten diyorum 1090 Tl ne demek ya diyorum gak guk..

40 yaşındayım, ilk defa böyle bir katakulleye geldim.. Tüketici hakem heyetine gittim, elinizde belge varmı diye soruyorlar. Dolandırılmışım ne belgesi diyorum, onlarda tırt çıktı. önce tutarı ödeyin sonra isterseniz tüketici mahkemesine dava açabilirsiniz diyorlar.

En son BTK ya şikayet ettim, ne olacak bende bilmiyorum. Bilerek imzalayıp caysam amenna diyecem ama böyle bişey yok arkadaşlar. Bizde de hata var ama. o minnacık yazılı sayfalar dolusu sözleşmeyi okumak gerekiyormuş, hoş okusakta ne kadarını anlayabileceğiz o da ayrı konu zaten.

Haksız hukuksuz milletin alın terini sömürerek kazandıkarı para haram olsun. Çocuğumun nafakasını vermek zoruma gidiyor işte...

İşin özü bunları iyi okuyun, ben yandım siz yanmayın.. Bu tarz şeylere 2 hatta 3 kere dikkat edin. Herkesin dini imanı para olmuş. Zengin fakir ayrımı yok, bunlar herkesi sömürmenin peşindeler.
İnterneti araştırdığımda bi dolu benzer şikayet görünce yanlız olmadığımı anladım zaten. Bu benim yaşadığım bir olay. Bi benzeri yarın sizinde beşınıza gelebilir, lütfen dikkat edin arkadaşlar..

Kalın sağlıcakla..



U
10 yıl
Yüzbaşı

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. İnşallah sorununuz çözülür sizin de



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
10 yıl
Yarbay

gerçekten kötü bir durum. umarım sonuç alırsınız. Haksız kazanç elde edeni Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.



A
10 yıl
Binbaşı

kardeş geçmiş olsun. Dijı kazığını bende yedim. Hukuki yoldan bir şey yapmadım. Benim olayda şöyle oldu. Lig tv üyeliğimi zorlanarak defalarca tel den müşteri hizmetlerini arayarak. Güç bela kapattırdım. (amaçları 1.2 aydaha nasıl geçiriz bu aboneye mantığı malum hesap kesim tarihi var 1 gün geçtimi 1 aylık ücreti geçirecekler) . Neyse güç bela kapattım ve kartınıda biz gelip alırız dediler. Ama 1 .2 ay geçti gelen olmadı. 3. ay bana 150 tl kart ücreti cezası geldi. Yav bunlar soyguncu hepsi aynı diji -si ttnet- i dsmart-ı falan bir kez imza attımı potansiyel olarak öpüldün demektir. Kardeş davanda başıralar dilerim. Mutlaka bir tüketici avukatı bul tüketici avukatları ücret almıyorlar. Saygılar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kuikkuik
T
10 yıl
Yarbay

Geçmiş olsun hocam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Digiturk'ten DEV KAMPANYA !!!
ulusal kanallar,15 belgesel,aile ve yetiskin paketleriyle ayda sadece 18,99 ustelik kurulumda hediye hemen ara 02122991313

şaka gibi bu mesaj geldi şimdide telefonuma..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

Digiturk'ten DEV KAMPANYA !!!
ulusal kanallar,15 belgesel,aile ve yetiskin paketleriyle ayda sadece 18,99 ustelik kurulumda hediye hemen ara 02122991313

şaka gibi bu mesaj geldi şimdide telefonuma..

son zamanlarda sürekli böyle mesajlar atıyorlar hatta ev numarasından bile arıyorlar. sürekli görüyorum tanıdıklarımda da


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Yarbay

Geçmiş olsun.
Bu tarz yalan yanlış kampanyalara çok kişi kanıyor. Ancak benim merak ettiğim cayma bedelinin neden bu kadar yüksek olduğu..



O
10 yıl
Yüzbaşı

Birileri devlette çete arıyorya al sana çete işte



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Onbaşı

Çok üzüldüm,sinir bozucu bir durum.Geçmiş olsun.



K
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

bugün digitürkü aradım ve acıklama istedim. neden bu kadar yüksek bu cayma bedeli dedim, bizim hesaplamamız bu sekilde diyorlar. 2013 yılı mayıs ayı da beni aramışlar bilgi vermek için ama ulaşamamışlar yalan tabi. bir kere aradınız ve ulaşamadınız öylemi dedim gak guk ediyorlar.. borcu almak için 5 kere aradınız 3 defa mesaj attınız ama dedim ses yok !!

icrayla falan uğraşmak istemediğim için bu parayı ödedim ve digitürkü arayıp bu ödemeye ait acıklamalı belge ve borcu yoktur yazısı istedim. gelince tüketici mahkemesine başvurup gereken neyse yapacağım. eger bir netice cıkmazsada allaha havale ediyorum, çocuğumun rızkını gaspeden zihniyetin allah belasını versin ne diyeyim artık..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuikkuik -- 25 Nisan 2014; 21:47:02 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Yüzbaşı

Dostum sen hatayı en başta yapmışsın. Millet bangır bangır bağırıyor radyolarda milleti dolandırıyorlar diye hiç mi duymadınız? Kesin çok kolay bir soru sormuşlardır bunu bilene Digiturk hediye



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.