Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
511
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Takımımıza katılacak Dota 2 oyuncuları arıyoruz...
D
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir takım oluşturduk. Bu takım ile joinDota League ve ESL liglerine kayıt olmuş durumdayız. İlerleyen zamanlarda başka liglere/turnuvalara da katılmaya devam edeceğiz. Şu anda takımımıza easytrilane de carry mizi supportlayacak bir oyuncu gerekmekte.Bu rolü oynayıp takımımıza katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar dotabuff linklerini ve MMRatinglerini bana özel mesaj ile yollamanız gerekli. Ufak bir değerlendirmeden sonra olumlu yada olumsuz bir cevap verilecektir.

Ayrıca ESL Liginde de B takımı çıkarmayı planlıyoruz. B takımına katılmak için bana dotabuff bilgilerini MMRating inizi özel msj olarak atmanız yeterli. Ufak bir değerlendirme sonrasında olumlu yada olumsuz cevap verilecektir.

Facebook Sayfamız:https://www.facebook.com/pages/Team-Defectum/601829299910330



D
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yokmu hiç ciddi turnuvada oynamak isteyenler :)

Biraz bizim hakkımızda bilgi vereyim, o zaman belki fikirleriniz değişebilir. 23 yaşındayım 8-9 senedir dota oynuyorum ve takımın kaptanlık ve carry lik görevini üstleniyorum. Benim MMR'ım solo da 3400 party de 3700 civarında pek MMR kasmadığım için rakamlar biraz düşük :) Yardımcı kaptanım da benim gibi 23 yaşında ve uzun bir dota geçmişi var support/jungle görevini üstleniyor. Yaşça ufak ama hala gelişmekte olan bir Mid oyuncumuz bulunmakta söz dinliyor ve rage mode a girmiyor :D . Offlane solo oynayan gene yaşça ufak ama olgun ve yetenekli bir oyuncumuzda mevcut :) Şu anki 5. üyemiz hafta içleri oyunlara katılamadığı için rotasyonda kullanabileceğimiz oyuncular arıyoruz. Hatta yeterli katılım olursa ESL de alt takım açıp o takımına turnuvalara sokmak ve bol bol kendi aramızda maçlar yapmayı planlıyoruz. Şunu söylemek gerekli B takımdaki oyunculardan daha iyi oynayanlar A takımına yüksele bilir. O yüzden B takımında ne işim var demeye gerek yok :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.