Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
918
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xbox One için sorular
T
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese merhaba,

Xbox One satın aldım. İçinde Forza Motorsport 5, Titanfall, Just Dance 2014 gibi oyunlar yüklü.Bu aile paylaşımı olayı nasıl oluyor? Bir de içinde tek kol var ve 2.kola ihtiyaç duyuyorum.Amazon'dan falan kol mu getireyim? En ucuza nasıl getirebilirim? Fifa 14 gibi oyunları da aynı şekilde getirebilir miyim? Henüz çok yeniyim o yüzden kusura bakmayın.Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.



L
10 yıl
Yarbay

Aile paylaşımı için konuyu inceleyebilirsin. Gamepad i amazon yada tronix web den alabilirsin. Aynı şekilde oyunları da tronix den alabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_85946824/tm.htm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Cevap için teşekkür ederim.Aile için güvenilecek birini bulmak gerekiyor anladığım kadarıyla, amazon ya da tronix web'den alırken gümrük sorunu olmaz mı hocam peki?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @By Asphyxia
S
10 yıl
Yüzbaşı

Amazondan satın alanlar bende dahil herhangi bir problemle karşılaşmadım. Tronixden birçok arkadaş oyun aldılar sorun yaşayan pek kişi görmedim. Forumun 2. el kısmına bakmanızı öneririm.

Aile için asıl önceliğin düzenli oyun oynayan ve oyun alabilen birileri olmalı yoksa karşılıklı oyun alınmadığı sürece aile işinin bir espirisi yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @tracedy6
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.